Spuneam în 2022 că Weider Gym a ridicat în chiar primul său an de existență  ștacheta printre sălile de fitness din Iași pe măsura celebrului nume pe care îl poartă. A sărbătorit sâmbătă împlinirea a doi ani, numărul de clienți este în continuă creștere, iar dotările de ultimă generație se vor îmbina armonios în 2023 cu achiziționarea a patru aparate Nautilus din prima generație, cumpărate din SUA!

„Ne bucurăm că tot mai mulți clienți ne trec pragul și ne bucurăm că tot mai mulți rămân alături de noi, fiind atrași, în principal, de cum sunt tratați, precum și de dotările de care beneficiază. Vom continua să facem mici modificări în sală, vom mai aduce câteva aparate și așteptăm și clienți noi care poate vor fi atrași și de inițiativa legislativă ce va permite companiilor să ofere angajaților abonamente mixte de servicii medicale de prevenție și fitness ca beneficiu extra-salarial deductibil și scutit de taxe și impozite în limita echivalentului în lei a 400 euro anual pentru fiecare persoană”, ne-a declarat Radu Preduchin, administratorul Weider Gym Iași.

Printre noile dotări nu se vor regăsi doar aparate de ultimă tehnologie, ci și patru exemplare Nautilus din prima generație! Ele sunt deja cumpărate din SUA, au costat 10.000 de dolari, și așteaptă în California să ajungă la Weider Gym Iași!

„Este vorba despre patru aparate Nautilus, prima generație: Double Shoulder, Double Chest, Super Pullover și Biceps. Produse spre sfârșitul anilor 1970 și începutul anilor 1980, aceste aparate folosesc un design unic de came dezvoltat de Arthur Jones în anii 1960. Fiecare aparat a fost proiectat în mod expres pentru a oferi un antrenament de rezistență variabil în timpul efectuării exercițiului, dar într-un mod atât de unic încât, deși rezistența crește și scade prin mișcarea aparatului, aceasta se simte constantă asupra mușchilor implicați în întreaga mișcare. Aceste aparate au fost folosite pentru metoda preferată de antrenament a lui Arthur Jones, High Intensity Training (HIT), care pune un accent puternic pe efectuarea de superseturi cu o fază de repetare negativă într-un circuit. De asemenea, aceste aparate au fost preferatele lui Dorian Yates, Ronnie Coleman, frații Mentzer și mulți alți sportivi din acea perioadă și reprezintă încă o dovadă că unele aparate vechi nu au fost egalate ca și biomecanică”, se arată într-o postare pe pagina oficială Weider Gym Iași pe Facebook.

I-am spus acum un an „Sala Olimpicilor” pentru că la Weider Gym Iași se pregătește și valorosul judoka Vlăduț Simionescu, singurul sportiv legitimat pentru un club ieșean, CS Politehnica Iași, care în 2021 a participat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, cel care a transmis un mesaj la împlinirea celor doi ani de existență, dar și Georgian Anghel-Birică, singurul culturist român calificat la Mr. Olympia 2022.

„La mulți ani, Weider Gym! Mulțumim familiei Preduchin (n.r. – Florin Preduchin, tatăl lui Radu, este unul dintre pionierii culturismului în România, creând încă din 1978 o strânsă legătură cu Ben Weider) pentru înființarea acestui centru de fitness foarte bine echipat, dacă nu chiar cel mai bine echipat, și locul unde antrenamentele se desfășoară în cel mai plăcut și profesionist mod. Sperăm să ne bucurăm foarte mulți ani de-acum încolo de acest centru făcut de campioni pentru campioni!”, a transmis Vlăduț Simionescu.

Citiți și Test Autoplay: Duster cu noua semnalistică Dacia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *