UPDATE

Ana Bogdan – Darya Asthakova 7-6 (5), 6-4, Panna Udvardy – Maja Chwalinska 6-3, 7-6 (2). Finala dintre Ana Bogdan și Panna Udvardy este programată duminică, de la ora 12:00.

Darya Astakhova/Andreea Roșca (/România) – Andreea Lazaro Garcia/Despina Papamichail (Spania/Grecia) 6-4, 6-0, în a doua semifinală la dublu, finala urmând să se desfășoare după cea de simplu.

Sâmbătă este ziua semifinalelor la simplu la ediția inaugurală „BCR Iași Open”, turneu cu statut WTA 125 (premii în valoare de 115.000 de dolari), fază în care toate cele patru jucătoare prezente au meritat din plin să ajungă. Două sunt favorite, singurele de la Baza Sportivă Ciric din prima sută mondială, dar nu este deloc exclus să aibă de furcă în compania unor adversare care au impresionat prin tenacitate.

Așadar, pe Terenul Central, de la ora 13:00, va evolua favorita publicului, din ce în ce mai numeros, Ana Bogdan (29 de ani, 75 WTA; 6-1, 6-2 în sferturi cu Ekaterine Gorgodze), finalistă săptămâna trecută la Varșovia, la un WTA 250, în compania rusoaicei Darya Asthakova (20 de ani, 256 WTA; 6-4, 6-0 cu Paula Ormaechea, din Argentina), venită din calificări cu un joc mult peste așteptări.

A doua semifinală se va disputa între favorita nr. 2, Panna Udvardy (23 de ani, 93 WTA; 6-1, 6-2 cu Kristina Mladenovic), din Ungaria, și poloneza Maja Chwalinska (20 de ani, 160 WTA), care a dispus de spaniola Rebeka Masarova cu 6-3, 4-6, 6-2 în singurul meci din sferturi ce a avut nevoie de set decisiv.

După semifinalele de simplu este programată și a doua semifinală la dublu: Darya Astakhova/Andreea Roșca (/România) – Andreea Lazaro Garcia/Despina Papamichail (Spania/Grecia). În cealaltă semifinală de dublu, disputată vineri, Reka Jani/Panna Udvardy (Ungaria, favorite nr. 4) – Angelina Gabueva/Anastasia Zakharova (Nr. 2) 6-1, 6-3.

Citiți și: Scădere de vară

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *