Trupa lui Claudiu Niculescu începe sâmbătă, de la ora 11:30, în deplasare, cu nou-promovata Oțelul Galați, cursa pentru promovarea în Superligă! Deși probabil se va baza pe o echipă complet nouă, fără niciun jucător care a încheiat sezonul trecut al Ligii 2 sub culorile ieșene, Niculescu susține în continuare că își dorește un început în forță și că are condițiile necesare pentru a atinge obiectivul ce nu poate fi altul decât promovarea.

Repet, asta în condițiile în care doar trei jucători din vechiul lot au efectuat deplasarea la Galați, cele mai mari șanse la titularizare avându-le stoperul Plămadă, căpitanul echipei până să apară Vașvari. F. Cristea pornește cu șansa a doua pentru un tricou de titular cu argentinianul Marchioni, iar atacantul Plokhotniuk poate spera să intre din prima doar dacă Niculescu ar opta pentru un sistem cu doi atacanți. Al patrulea este fundașul dreapta Kouadio.

Portar va fi probabil Jankov, iar lângă Tincu în centrul liniei de patru fundași va juca Lică sau Plămadă. Fundași laterali vor fi Martac, pe dreapta, și probabil Ștefanovici (născut 2002), pe stânga, iar mijlocași laterali vor fi Anton (născut 2004), pe dreapta, respectiv Hunte, pe stânga.

În fața fundașilor, Vașvari este sigur de postul de titular, lângă el urmând să fie preferat Marchioni, iar în spatele atacantului Tomczyk probabil va juca A. Roman. Menționăm că bulgarul Karachanakov n-a efectuat deplasarea, fiind accidentat. 

Citiți și: VIDEO Lansare oficială Hyundai IONIQ 6!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *