Trupa lui Claudiu Niculescu va debuta sâmbătă, de la ora 11:30, în deplasare, cu Oțelul Galați, în sezonul 2022/2023 al Ligii 2, unul în care nici nu concepe să nu promoveze în Superligă! Partida a fost prefațată joi de o matinală conferință de presă organizată în Copou la care au participat antrenorul Claudiu Niculescu și experimentatul fundaș central Răzvan Tincu.

„Meci greu la Galați, suntem nerăbdători să înceapă noul sezon. Meci dificil, împotriva unei echipe de tradiție, ca și noi. Va fi entuziasmul unei nou-promovate, dar n-o vom trata ca pe o nou-promovată. Dorinel (n.r. – antrenorul Dorinel Munteanu) a construit o echipă luptătoare, așa cum a fost el ca jucător. Trebuie să mergem cu speranță și cu foarte mare încredere că ne putem întoarce acasă cu toate cele trei puncte. Ne interesează mai puțin spectacolul, importante sunt punctele. Trebuie să tratăm fiecare meci ca pe o mare finală, deoarece sunt doar nouăsprezece meciuri în sezonul regular. Trebuie să începem campionatul în forță, să adunăm cât mai multe puncte cât mai repede posibil. În decembrie, dacă nu vom fi deja calificați matematic în play-off, îmi doresc să ne lipsească doar vreo două puncte. Până atunci însă prefer să nu ne considerăm favoriți la promovare, ci să punem capul în pământ și să muncim cât de mult putem”, a declarat Claudiu Niculescu.

Sunt așteptate cărțile verzi pentru „decarul” A. Roman și portarul Jankov, existând speranțe că vor sosi joi și cei doi vor fi buni de joc sâmbătă.

Rămâne portarul austriac Knoflach.

Atacantul englez Harrison a plecat la un control medical la București. 

Ciubăncan, Deac, Ungurenașu (a și debutat la Rapid Brodoc, echipă vasluiană din Liga a III-a) vor fi împrumutați, contractul cu Pelivan a fost reziliat.

„Mă bucur foarte mult că m-am întors, și m-am întors cu un singur obiectiv: promovarea. Va fi un meci complicat la Galați, dar am mare încredere în colegi că putem scoate un rezultat bun. M-am simțit foarte bine în perioada precedentă la Iași, sper să promovăm pentru a ne bucura suporterii. Avem un lot foarte bun. Nu mi-e teamă de nicio echipă. Dacă vom fi concentrați sută la sută, nu vom avea probleme cu nimeni”, a precizat Răzvan Tincu.

Citiți și: Vocea inginerilor Suzuki: povestea designului noului S-CROSS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *