CSM Politehnica Iași a anunțat un lot de 24 de jucători pentru cantonamentul de la Cheile Grădiștei, prevăzut între 27 iunie și 5 iulie. Singura noutate este portarul Timur Chistol, care a apărut și vara trecută în lot la începutul pregătirilor, dar n-a apărat deloc. Din jucătorii aflați timp de o săptămână în probe va merge doar Denis Ciaun la Cheile Grădiștei, rămânând în acest context gustul amar că n-au fost invitați, poate pentru o ultimă șansă, măcar foștii juniori (născuți între 2002 și 2004) ai clubului care sezonul trecut au jucat în Liga a III-a, precum Ciofu, Cociobanu, Garbatiuc, Purcariu, Moisă, Rădeanu, Dumea, deși în discuție mai puteau intra Corobuță, Iurașcu, Saizu, dar și Baban, Petrișor, Budeanu, Enache, precum și Nazare, Cucoș, Călin și Tânăru.

Iată lotul anunțat că va pleca în primul cantonament al verii: Brânză, Dohotariu, Chistol (de la Academia CSM Poli Iași) – portari, Kouadio, Plămadă, Tincu, Lică, Ungurenașu, Ștefanovici, Ciaun, Azoiței, Martac, Cracea, Vașvari, Karachanakov, Tomczyk, Plokhotniuk, Pop, Hrib, Grigoriu, Pelivan, Niamțu, F. Cristea și Ciubăncan – jucători de câmp.

Nu este exclus să apară și noutăți de ultim moment, cum ar putea fi olandezul Torino Hunte (31 de ani, mijlocaș stânga sau extremă stânga), ultima oară la FC Den Bosch, formație din al doilea eșalon olandez.

Staff-ul tehnic este alcătuit din Claudiu Niculescu (antrenor principal), Mugur Cornățeanu („secund”), Radu Sardescu (antrenor cu portarii) și Lucian Turcu (preparator fizic).

Citiți și: Totul despre Noul Peugeot 408: FASTBACK DINAMIC ȘI INOVATOR!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *