La partidele din faza grupelor principale a UEFA Futsal Champions League, care vor avea la mijlocul pe parcursul săptămânii viitoare, între 25 și 29 octombrie, a fost delegat și arbitrul internațional Vlad Ciobanu. Ieșeanul va arbitra meciuri din cadrul Grupei a VI-a, din care fac parte campioanele Poloniei (Piast Gliwice), Belarusului (Stalitsa Minsk), Danemarcei (JB Futsal Gentofte) și Kosovo (FC Liqeni). 

Pentru aceste jocuri, observator pentru arbitri va fi Antonio Jose Fernandes Cardoso (Portugalia), iar delegat de joc din partea forului continental – Ferenc Ragadics (Ungaria). Meciurile se vor disputa în sala „Youth Palace”, din Priștina (Kosovo).

Numai prima echipă clasată din această grupă se va califica în etapa următoare a competiției. În total, la startul grupelor principale vor participa 32 de echipe, repartizate în 8 grupe. Pentru grupa de elită se vor califica 16 echipe.

Tot în această toamnă, o brigadă românească formată din ieșenii Vlad Ciobanu, Bogdan Hanceariuc și piteșteanul Liviu Chița au oficiat în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2024, la jocul Norvegia – Serbia (scor 2-4).

Citiți și: Suzuki ocupă locul 3 în sondajul „Car Dealer Power” 2022!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *