Foști handbaliști de mare calibru din Iași, Vaslui și Suceava s-au adunat sâmbătă în Sala Polivalentă din Iași la ediția a XIX-a a Memorialului „Iulian Hatură”. Formația bucovineană l-a avut în poartă pe Nicolaevici, iar în câmp, printre alții, pe Ciubotariu, care a trecut câteva luni și pe la CS Politehnica Iași, pe Adomnicăi și Bernicu, în timp ce vasluienii nu s-au putut baza pe Grădinaru, și el un fost handbalist al Politehnicii Iași, din motive medicale, dar care nu putea rata deplasarea.

Tot în tribună au fost ținuți de diferite afecțiuni Neluțu Zepciuc și Costică Buga, în timp ce Mihai Timofte n-a prins lotul Iașului, însă nu putea nici el lipsi de la tradiționalul eveniment organizat de Primăria Iași, Asociația Județeană de Handbal (AJH) Iași și Direcția Județeană pentru Sport Iași.

Firesc, lotul Iașului a fost cel mai numeros, avându-l în componență și pe luptătorul Sebastian Cozmâncă, cel care miercuri, în gala de la Iași organizată de Cătălin Moroșanu, a înregistrat un important succes în fața campionului mondial Bruno Susano! Dar iată cum a arătat lotul ieșean: Marius Manolache, Iulian Cucu, Cătălin Susanu – Marius Ciocoiu, Bogdan Anton, Cătălin Tudosă, Andrei Gațu, Andrei Moraru, Andrei Velicu, Ionel Budeanu, Marius Tulei, Vali Cănilă, Vali Chirica, Sebastian Cozmâncă, Adrian Christescu și Leonard Bibirig.

Trofeul a fost cucerit de Suceava, care a dispus cu 30-21 de Iași și cu 27-19 de Vaslui, iar locul al doilea a fost ocupat de Iași, învingător cu 19-16 în disputa cu Vaslui.

Amfitrionul competiției a fost Bogdan Anton, președintele AJH Iași, prezentator – Gabriel Saveliu, iar Ionel Popa, inspector în cadrul Primăriei Iași, a acordat plachete pentru întreaga activitate depusă în sprijinului handbalului ieșean pentru Mihail Gabriel Popescu, Vasile Liteanu, Mihai Bâicu, Gabriel Saveliu, Constantin Plugaru, Mircea Pop, Dumitru Gherghișan, Vasile Ciocoiu, Marius Ciocoiu, Dan Strachină, Dorin Ghintuială, Valentin Chirica, Gheorghiță Giurgiuveanu, Marius Tulei, Constantin Gheorghiu, Ioan Zepciuc, Vasile Vlăduț, Ioan Seredenciuc, Grigore Manole și Cristian Dăscăleanu.

Citiți și: Suzuki ocupă locul 3 în sondajul „Car Dealer Power” 2022!

2 thoughts on “Nume sonore la Memorialul „Iulian Hatură” la handbal! Trofeul ia calea Sucevei, dar nu înainte de o „repriză a III-a” de pomină!

  1. Ce înseamnă nume sonore ? Cristi Gațu , Radu Voina, sau măcar cîțiva din generația lui Puiu Hatură : adică Gică Hatmanu, Todiriță Plăcintă, Adi Maticiuc, Cornel Bădulescu, Nucu Popovici, toți ridicați la liceul 6 de profesorul Vasile Lupașcu , echipă în care am am activat și eu vreo șapte – opt luni de zile., la sala de sport din curtea liceului.

    1. Buna seara! Multumesc frumos pentru mesaj! Bibirig, Timofte, Ciubotariu, si nu numai, sunt nume sonore, fosti internationali. Sigur, nu au calibrul celor mentionate de dumneavoastra… Poate la editia urmatoare, a XX-a, vor fi invitati si fostii colegi mentionati de dumneavoastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *