Atleții Masters de la CS Politehnica Iași au impresionat și la Campionatele Balcanice!

Ionuț Pârju, Mariana Pârju

Cea de-a XXX-a ediție a Campionatelor Balcanice de atletism în aer liber pentru atleții veterani (Masters) s-a desfășurat în Albania și a reprezentat încă un bun prilej pentru cinci performeri de la CS Politehnica Iași să se numere printre protagoniștii competiției.

Șase din cele optsprezece medalii cucerite de atleții ieșeni i-au aparținut Marianei Pârju (categoria de vârstă F50), care a urcat de patru ori pe cea mai înaltă treaptă a podiumului! Ea a devenit campioană balcanică la 300 metri garduri, probă în care a corectat recordul național, 2.000 metri obstacole, ștafetă 4×100 metri și la ștafetă balcanică (fiecare component aleargă distanțe diferite, începând cu 800 metri și continuând cu 600, 400, respectiv 200 metri), dar a ocupat și locul 2 la 400 metri și locul 3 la 80 metri garduri.

„A fost o competiție dificilă, pentru care ne-am pregătit foarte bine. Rezultatele obținute ne motivează și mai mult, iar pentru anul viitor vom încerca să atacăm și cele mai importante competiții internaționale”, ne-a declarat Mariana Pârju. 

Aurel Aniță (M65) a devenit campion balcanic la 300 metri garduri, și-a trecut în palmares două medalii de argint la 4×400 metri și ștafeta balcanică, precum și locul 3 la 2.000 metri obstacole.

Aurel Aniță

Ionuț Pârju (M35) a cucerit medalia de aur la ștafeta balcanică și a devenit vicecampion balcanic la 1.500 metri și 5.000 metri, Marcela Pacrița (F65) s-a dovedit cea mai bună la 300 metri garduri și a ocupat locul al doilea la 4×100 metri, în timp ce Virgil Pacrița (M65) este dublu vicecampion balcanic la 4×400 metri și la ștafeta balcanică, precum și medaliat cu bronz la 400 metri.

Citiți și: VOLKSWAGEN VREA SĂ INCLUDĂ O DERIVATĂ GTX ÎN GAMA VEHICULULUI INSPIRAT DE NOUL CONCEPT ID. LIFE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *