UPDATE Meci important în Copou! Turneu de rugby pe „Tepro” cu campioanele de la CS Politehnica în prim-plan! Handbalul revine acasă!

UPDATE: Navobi Iași – Selena Constanța 2-1.

Fotbalistele de la Navobi Iași, pregătite de antrenorul Adrian Ambrosie, vor susține poate cel mai important examen al turului Seriei 1 a Ligii 2, urmând să se confrunte, în contul etapei a III-a, duminică, de la ora 11:00, pe terenul sintetic din complexul „Emil Alexandrescu”, cu ACS Selena SN Constanța. Între cele două grupări se anunță o luptă înverșunată pentru șefia seriei, ele impunându-și până acum punctul de vedere în fața adversarelor întâlnite.

Navobi a dispus în Copou în runda inaugurală de CN N. Gane Fălticeni cu 13-0, pentru ca în deplasare s-o învingă pe Măgura Bacău cu 5-0, în timp ce Selena a început sezonul cu un 10-0 în deplasare cu Activ Slobozia, pentru ca în etapa a II-a să se impună acasă cu 3-1 cu Vulpițele Galbene Roman.

„Este un meci capital pentru atingerea obiectivului nostru, de a ajunge din nou în elita fotbalului feminin din România la finalul acestui sezon competițional. Suntem încrezători că putem învinge și tocmai de aceea dorim să ne bucurăm, după fluierul final, împreună cu suporterii noștri, pe care îi așteptăm să ne fie alături. Fetele sunt pregătite, antrenamentele au decurs foarte bine săptămâna aceasta și am văzut că și vremea va ține cu noi, așa că totul este pregătit pentru o nouă victorie! Vă așteptăm la meci”, a declarat managerul clubului Navobi, Adrian Ambrosie, pe pagina oficială a echipei ieșene pe Facebook.

Și Ana Maria Roșu, căpitanul formației ieșene, așteaptă o susținere consistentă din partea suporterilor.

„Suntem montate să câștigăm această partidă foarte importantă pentru noi și să rămânem pe primul loc al clasamentului și după această etapă. Fetele sunt pregătite pentru a face față oricărui adversar. Nu dorim să desconsiderăm, sub nicio formă, forța celor de la Selena, care alcătuiesc o echipă puternică, însă sunt sigură că dorința noastră de a învinge, concentrarea și faptul că suntem ca o mare familie ne vor ajuta să fim noi cele care ne vom bucura la final. Așteptăm suporterii alături de noi și le mulțumim pentru sprijin și dăruire! Împreună suntem mereu mai puternici!”, a precizat Ana Maria Roșu pe pagina grupării ieșene.

Campioanele reîncep competiția!

UPDATE: CS Politehnica Iași a câștigat etapa a II-a și la senioare și la junioare. Ambele echipe deschid clasamentele cu maximum de puncte și au prima șansă la cucerirea titlurilor naționale!

Sâmbătă va fi însă ziua rugby-ului. Campionatul Național feminin de rugby VII se reia sâmbătă cu etapa a II-a, programată pe Stadionul „Tepro”, din Iași. Campioana en-titre, CS POLITEHNICA IAȘI, pregătită de antrenorii Neculai Tarcan și Gabriela Lepciuc (pregătirea fizică este asigurată de prof. Viorica Ursanu), deschide clasamentul după etapa I, desfășurată la București, unde a dispus clar de rivala Agronomia, între cele două formații anunțându-se un meci spectaculos și la turneul ieșean, după cum anticipează o postare pe pagina oficială a CS POLITEHNICA IAȘI pe Facebook.

Lotul cu care CS POLITEHNICA IAȘI va aborda etapa a II-a este același care și-a impus punctul de vedere la București:

Loredana Juncanariu, Georgiana Gabor, Oxana Bunici (Republica Moldova), Simona Roșca, Andreea Berbeci – linia I;

Alice Ulyankina (Ucraina), Ana Maria Bocan – demi;

Ana Maria Sandu, Andreea Nechifor – uverturi;

Oxana Nikoriak (Ucraina) – centru;

Maria Atomi (căpitan), Ana Maria Călin – aripi.

„Nu va fi un turneu ușor. Agronomia probabil va da tot ce poate pentru a ne învinge, dar și noi suntem pregătiți să ne consolidăm primul loc din clasament”, a declarat prof. Neculai Tarcan pe pagina grupării ieșene, completat de prof. Gabriela Lepciuc: „Suntem foarte bine pregătite pentru reînceperea campionatului. Așteptăm cât mai mulți suporteri pentru a ne fi alături”.

Iată programul etapei a II-a:

10:00 CS POLITEHNICA IAȘI – CSM Pașcani
10:20 CS Agronomia București – CSU Cluj

11:20 CSM Pașcani – CSU Cluj
11:40 CS POLITEHNICA IAȘI – CS Agronomia

13:40 CS Agronomia – CSM Pașcani
14:00 CSU Cluj – CS POLITEHNICA IAȘI.

Clasamentul este următorul:

1. CS POLITEHNICA IAȘI 9 puncte
2. CS Agronomia 7
3. CSU Cluj 5
4. CSM Pașcani 3.

Celelalte două etape ale Campionatului Național se vor desfășura la Pașcani (9 octombrie) și Cluj-Napoca (23 octombrie), iar pe 6 noiembrie, la București, este programată Cupa României.

Tot sâmbătă se va desfășura pe stadionul „Tepro” și etapa a II-a a Campionatului Național feminin de rugby VII pentru junioare.

CS POLITEHNICA IAȘI, formație pregătită de antrenorii Neculai Tarcan și Gabriela Lepciuc (pregătirea fizică este asigurată de prof. Viorica Ursanu), se va baza pe un lot alcătuit din douăsprezece jucătoare: Ana Maria Mirăuță (căpitan), Mădălina Bejan, Mara Chiriac, Diana Mîndrilaș, Corina Dascălu, Nicoleta Ciobanu, Maria Ciobanu, Diana Gavril, Nicoleta Meșina, Petronela Mocanu, Ana Hârțan și Elena Măzărache.

„Obiectivul nostru, atât la junioare, cât și la senioare, este să câștigăm toate meciurile”, a menționat prof. Gabriela Lepciuc pe pagina CS POLITEHNICA IAȘI.

Programul etapei a II-a este următorul:

10:40 CS POLITEHNICA IAȘI – RC Arieșul
11:00 Aurora Băicoi – CSS „Unirea” Iași

13:00 RC Arieșul – CSS „Unirea”
13:20 CS POLITEHNICA IAȘI – Aurora Băicoi

14:20 Aurora Băicoi – RC Arieșul
14:40 CSS „Unirea” – CS POLITEHNICA IAȘI.

Iată cum se prezintă clasamentul:

1. CS POLITEHNICA IAȘI 9 puncte
2. Aurora Băicoi 7
3. CSS „Unirea” Iași 5
4. RC Arieșul 3.

Handbalul revine acasă!

UPDATE: CS Politehnica Iași – CSU Galați 27-29 (10-12)

De la ora 12:00, imediat după cel mai așteptat joc de pe Stadionul „Tepro”, vom consemna în Sala Polivalentă din Iași revenirea handbaliștilor de la CS POLITEHNICA IAȘI pe propriul teren după ce întreg sezonul 2020/2021 l-au petrecut departe de Iași. Formația pregătită de antrenorul Florin Spiridon va primi vizita celor de la CSU Galați în etapa a II-a a Seriei A a Diviziei A.

„Mergem înainte cu toate dificultățile cu care ne confruntăm și ne propunem să câștigăm disputa cu una din contracandidatele noastre la ocuparea unuia din primele două locuri din serie”, a declarat Florin Spiridon pe pagina clubului.

Meci de rugby în DNS

UPDATE: CSM Suceava – CS Politehnica Iași 12-54 (5-14)!

CS Politehnica Iași va mai avea sâmbătă o echipă în campionat. După ce a cucerit medalia de bronz la rugby VII, gruparea ieșeană pregătită de antrenorii Mihai Stuparu și Ioan Iftode, se va confrunta sâmbătă, de la ora 11:00, în deplasare, cu CSM Suceava, în contul etapei a II-a a returului Diviziei Naționale de Seniori.

Formația probabilă, conform paginii oficiale pe Facebook a CS Politehnica Iași, este următoarea: David, Ojog, Vieru-Găină – Vasilache, Fânariu – Arăriței, Holbocianu, Chiriac – Gogu, Michiduță (căpitan) – Gafița, Deliu, Nicuță, Buburuzan – Micu. Rezerve: Matei, Bișoc, Novac, Sandu, Vuka, Aghinei, Călugărici, Curcă.

„Lucrăm intens la omogenizarea lotului. Trecerea de la rugby VII la rugby XV implică alte relații de joc. Lotul trebuie întărit pentru a putea avea o bancă de rezerve apropiată de nivelul celor care vor intra pe teren”, a declarat Mihai Stuparu pentru pagina grupării ieșene.

De notat în agendă pentru week-end-ul viitor: EVENIMENT MALL AUTO BACK TO SCHOOL ÎN SIGURANȚĂ!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *