Brizo Beach Volleyball Tournament, un veritabil succes!

Ediția I a BRIZO Beach Volleyball Tournament, turneu de categoria A organizat de ACS RUDALI Iași, s-a încheiat la Baza sportivă „Brizo”, din Aroneanu, după patru zile de partide la care s-au prezentate cele mai bune 24 de echipe din țară. 48 sportivi s-au luptat pentru câștigarea unui loc pe podium, premiile oferite de organizatori fiind cele mai mari care au fost acordate până acum la o etapă a Campionatului Național de volei pe plajă, voleiul pe plajă fiind o îndrăgită disciplină olimpică. 

Au fost recompensate primele opt formații din clasament, valoarea totală a premiilor fiind de 4.200 de euro. Pe lângă premiile în bani, organizatorul a asigurat pe toata perioada competițională masa și cazarea atât pentru sportivi, cât și pentru arbitri. Aceștia au primit și premii promoționale din partea partenerilor care s-au alăturat acestui eveniment de amploare, unic în regiunea Moldovei.

Accesul spectatorilor la turneu a fost gratuit, astfel încât evenimentul s-a bucurat de prezența unui public numeros în tribune. Mai mult, meciurile au putut fi urmărite în direct pe pagina de Facebook dedicată turneului, iar finalele au fost transmise în direct pe TVR Iași și TVR3.

Dar iată și echipele care au urcat pe podium: Adina Stanciu/Ioana Ordean, Cătălina Bosuioc/Roxana Haidu și Diana Dumitru/Diana Milea – la feminin, respectiv Valentin Hupoiu/Sergiu Rodină, Robert Vîrlan/Sergiu Călin și Marius Ciortea/Lucian Bădiceanu – la masculin.

„A fost un turneu extraordinar! Unul dintre cele mai frumoase la care am participat în toată cariera mea pe nisip! Mulțumesc organizatorilor pentru tot efortul depus! A fost o adevărată plăcere să joc pe nisipul de la Brizo! Singurul minus pe care l-aș putea găsi este perioada în care s-a desfașurat turneul! Sper ca la anul se va putea organiza într-o perioadă mai călduroasă, să ne putem bucura de tot ce ofera baza, nu doar de competiție”, a declarat cunoscuta voleibalistă Adina Stanciu, în timp ce Valentin Hupoiu a precizat: „Am avut cazare, nu oricine o asigură, mâncare la teren. Condiții fantastice, foarte foarte rar am avut așa condiții. Transport la și de la teren, deja spune foarte multe. Premii promoționale de la sponsori și în bani, adică e cam tot ce îți poți dori. Felicitări tuturor organizatorilor, ați ridicat într-adevăr ștacheta la un nivel fantastic și vă doresc mult succes mai departe în edițiile următoare!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *