Etapa națională a Olimpiadei de Pregătire Sportivă Teoretică s-a încheiat sâmbătă la Focșani cu un succes remarcabil al elevilor de la Liceul cu Program Sportiv Iași. Această competiție teoretică a sportului a adunat din întreaga țară peste 150 de elevi care studiază disciplina „Pregătire Sportivă Teoretică”. Liceul cu Program Sportiv Iași a participat cu un lot format din patru elevi din clasele a IX-a, a X-a, a XI-a și a XII-a, calificați în urma rezultatelor foarte bune obținute la faza județeană.

Evoluția elevilor Liceului cu Program Sportiv din Iași a reușit să confirme excelentele rezultate obținute la ultima ediție, dar de data aceasta rodul muncii întregii delegații a fost de excepție, obținând trei locuri I și o mențiune:

Maria Urzică, clasa a IX-a A, nota 9,60 (locul I), profesor îndrumător Adrian Teșu (însoțitorul delegației ieșene);

Georgiana Hodorogianu, clasa a X-a C, nota 9,80 (locul I), profesor îndrumător Ilie Gheorghică;

Mario Custură, clasa a XI-a B, nota 8,80 (mențiune), profesor îndrumător Ilie Gheorghică;

Daria Doban, clasa a XII-a C, nota 9,60 (premiul I), profesor îndrumător Adrian Tesu.

„Sunt rezultate care au clasat județul Iași pe locul I pe țară, ne onorează și ne fac mândri că suntem ieșeni, elevi și profesori ai LPS Iași!”, a declarat prof. Vasile Viciu Tănase, directorul LPS Iași.

Citiți și: Suzuki Across PHEV, update tehnologic!

1 thought on “Buni nu doar la practică, ci și la teorie! Liceul cu Program Sportiv Iași a dominat Olimpiada Națională de Pregătire Sportivă Teoretică

  1. Felicitări elevilor și profesorilor pentru aceste rezultate excepționale!Menționez că elevii premiați sunt foarte buni și la învățătură!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *