Cantonamentul de la Cheile Grădiștei a fost pigmentat duminică dimineață cu un joc între componenții lotului întins pe două reprize de câte 35 de minute. Nu au evoluat deloc Ungurenașu, care se confruntă cu o problemă medicală, dar nici ultimele două achiziții, olandezul Hunte și argentinianul Marchioni (mijlocaș central defensiv), cei doi pregătindu-se împreună.

Echipa care a câștigat cu 3-0 a început jocul în următoarea alcătuire: Dohotariu – Kouadio, Plămadă, Lică, Ciaun – Vașvari, Cracea, Karachanakov – Anton (jucător născut în 2004, aflat în probe) Ciubăncan, Pop. Formația adversă a mizat pe Brânză – Martac, Azoiței, Tincu, Ștefanovici – F. Cristea, Fica – Dumitru (născut 2004, în probe), Plokhotniuk, Hrib – Tomczyk.

Au mai evoluat Chistol – Pelivan, precum și alți câțiva jucători născuți în 2004 și aflați în probe.

Pregătirea centralizată de la Cheile Grădiștei se va încheia marți, iar între 8 și 22 iulie va fi parcurs, la Bansko (Bulgaria), al doilea cantonament al verii, care va cuprinde și patru meciuri amicale, cu FC Makedonija G.P. Skopje (Macedonia de Nord) pe 10 iulie, cu FC CSKA 1948 (Bulgaria) pe 13 iulie, cu Akritas Chlorakas (Cipru) pe 17 iulie și cu Sabah Masazyr (Azerbaidjan) pe 20 iulie.

Campionatul Ligii 2 (sau cum s-o fi numind după ce Liga 1 a devenit Superliga) va începe pe 6 august.

Citiți și: Totul despre Noile Citroën C4 X și Ë-C4 X: eleganță de fastback, rafinament de sedan, atitudine de SUV!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *