Da, e bine, dar nu voi scrie mai departe despre trăirile unice de care au parte cei care simt cu adevărat ceva pentru sport, ci pentru că acum, în martie, ei pot beneficia de o ofertă de care când auzi nu-ţi vine parcă să crezi că poate exista. Nu fac decât o simplă comparaţie. Preţul pentru cea mai ieftină cameră la hotelul din Annecy în care am stat luni şi marţi costa 212 euro pe noapte, pe când excursia la care pot participa suporterii în această lună costă şi ea cam tot pe acolo. Până în 250, dar ţine o săptămână! Este inclus în acest preţ biletul pentru meciul Olanda – România, de la Amsterdam, din preliminariile Cupei Mondiale 2014, iar pentru banii plătiţi facilităţile se puteau opri aici şi ar fi meritat din plin.

Dar nu! V-am spus că excursia durează o săptămână şi nu doar o incursiune prin Amsterdam va asigura şi latura turistică a unei experienţe care n-ar prea trebui ratată. Şi pe mine m-a cam pus pe gânduri, dar am cam lipsit mult din Iaşi în ultima perioadă, aşa că voi vedea la televizor meciul cu pricina. Şi suporterii care vor merge la Amsterdam vor vedea la televizor meciul Ungaria – România, dar la Viena, la un salon de bowling. La întoarcere nu va fi ocolită Praga, iar de la Amsterdam e o aruncătură de băţ până la Bruxelles şi Bruges, care vor fi şi ele vizitate.

Mai are oare rost să amintesc suma ce trebuie plătită pentru aşa o săptămână? Eu nici n-aş aştepta să termin de citit rândurile astea şi aş căuta repede pagina de Facebook a Asociaţiei Suporterilor de Elită din Iaşi (ASEI) pentru a afla şi alte amănunte, dar mai ales dacă mai este măcar un loc liber…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *