Calificarea reprezentativei de fotbal a României la Euro 2024 spun specialiștii că va dinamiza la maximum Superliga autohtonă, deoarece sunt destui jucători care speră să prindă un loc în lotul pe care-l va deplasa selecționerul Edward Iordănescu în Germania. Chiar după calificare, însă, Iordănescu jr. a fost auzit spunând că nu va fi deloc ușor de pătruns în lot, mai ales dacă ar fi vorba despre cineva care n-a avut nicio contribuție la calificare.

Revenirea lui Silviu Lung jr. în Superligă, mai ales dacă va continua cu prestațiile sigure din ultima perioadă, ar putea provoca niscaiva frisoane la nivelul portarilor, însă mai este un fotbalist de la Poli Iași care s-a remarcat în acest sezon. A devenit din ce în ce mai sigur pe el și, ceea ce este foarte important, joacă bine constant, fiind unul din jucătorii care cu greu mai poate fi scos din echipă!

Am spus și astăzi că este unul din cei mai buni jucători de la Poli, un jucător muncitor, serios, fără ifose, care se zbate în fiecare meci să se achite de ambele faze ale jocului și a dat satisfacție chiar și când a fost folosit pe un post cu care nu era familiarizat, stoper în meciul din deplasare, cu Dinamo. Deja cu acest indiciu devine clar că vorbim despre fundașul stânga Rareș Ispas (23 de ani), transferat la începutul sezonului de la Sepsi Sf. Gheorghe.

„Ispas este al doilea fundaș stânga, după Bancu (n.r. – titularul echipei naționale)”, a precizat antrenorul Leo Grozavu când am adus în discuție constanța manifestată în joc de Rareș.

Fundașul stânga este un câștig cert dintre jucătorii transferați, având în vedere că printre ei se mai numără și Luis Phelipe, Samayoa, Jatoba sau Ciobanu, însă Grozavu a mers chiar mai departe, probabil cu scopul de a-și motiva și mai mult jucătorii.

„Ispas este cel mai reușit transfer al nostru. Nu-mi amintesc de partide mai puțin reușite din partea sa, ci că joacă bine meci de meci, este un fotbalist pe care te poți baza, atât în apărare, cât și în atac. Să nu uităm pasele precise și centrările din care colegii săi au reușit câteva goluri”, a adăugat Leo Grozavu.

Rareș Ispas a reacționat cu mult tact, echilibrat, așa cum dă dovadă și pe teren.

„Sper să o țin tot așa, dar se poate și mai bine, vreau să progresez tot mai mult în joc. Nu mă așteptam să aud asta, dar mă bucur mult! Înseamnă că am făcut o treabă bună de când am venit la echipă”, a precizat Ispas, iar despre o eventuală intrare în circuitul echipei naționale a menționat: „Pe viitor se poate întâmpla orice, e clar ca e un vis să fii la echipa națională. Vom vedea ce va fi pe viitor, nu e ușor sa ajungi la Națională, dar nici imposibil”.

Sursa foto: Poli Iași / Facebook.

Citiți și: Totul despre Noua Generație Dacia DUSTER!


1 thought on “Ce jucător de la Poli Iași ar putea spera la EURO 2024!

  1. Felicitari băiatului meu care de mic a visat sa fie fotbalist.
    Munca și sacrificiu este sloganul lui.
    Să fie sănătos și sa reușească în cariera pe care a ales-o.
    Mândră de el!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *