Trupa lui Leo Grozavu va primi vineri, de la ora 20:00, vizita campioanei Farul Constanța în contul etapei a XVIII-a a Superligii, a treia a returului sezonului regulat. Poli Iași este neînvinsă de șase etape, ultimele cinci meciuri încheindu-le la egalitate, în timp ce Farul n-a mai câștigat de cinci runde! Formația ieșeană ocupă locul 12, cu 19 puncte, la egalitate cu UTA, clasată pe 13, în timp ce campioana en-titre este pe 8, cu 22 de puncte.

Leo Grozavu a vorbit în termeni laudativi despre Farul la conferința de presă organizată joi în Copou, dar în special despre antrenorul Gheorghe Hagi, cel care va fi suspendat și nu-și va putea conduce echipa de pe bancă.

„Farul are jucători valoroși, de calitate și probabil cel mai bun antrenor din România, pentru că pregătește echipa campioană, antrenor pe care îl respect foarte mult, deoarece este un om care trăiește pentru fotbal. Nici ei n-au câștigat în ultimele etape, dar nici noi. Ne dorim să ne facem jocul nostru, ne așteaptă însă o partidă dificilă”, a declarat Leo Grozavu.

Antrenorul de la Poli Iași are întreg lotul la dispoziție, mai puțin pe Vojtus, care lipsește deja de câteva etape, dar fără a fi precizat motivul ce va fi făcut cunoscut probabil doar dacă înțelegerea va fi ruptă!

„Traversăm o perioadă bună, jucătorii sunt în formă, sunt optimist, nu avem motive să ne plângem. Nu suntem o echipă care a ajuns deja la maturitatea maximă de exprimare, dar ne cunoaștem din ce în ce mai bine, încep să percep jucătorii la adevărata lor valoare, progresăm ușor. Să nu uităm că n-a trecut nici măcar o jumătate de an de când suntem o echipă nouă”.

Grozavu a precizat că echipa sa merita măcar patru puncte în plus în clasament și a spus că la cât de strânsă este ierarhia în Superligă o echipă s-ar putea deja gândi la altceva dacă leagă două victorii, referindu-se la play-off. Cum meciul cu Farul va fi urmat, tot în Copou, de cel cu UTA, l-am întrebat dacă după aceste jocuri s-ar putea gândi „la altceva”…

„Vreau să rămânem echilibrați, ancorați în realitate. Puteam avea patru puncte în plus, poate chiar mai multe. Echipa merită susținere în continuare, băieții se pregătesc zi de zi să fie mai buni, chiar dacă fotbalul nu-ți oferă întotdeauna ce-ți dorești”.

Leo Grozavu a fost însoțit la conferința de presă de mijlocașul Andrei Ciobanu, titular în acest retur.

„Este o partidă importantă, avem nevoie de toate punctele puse în joc. Avem egaluri multe în ultima perioadă, dar important este și că n-am mai pierdut. Avem însă nevoie de o victorie pentru mai multă încredere”, a declarat Andrei Ciobanu.

El a fost titular în ultimele două partide, iar pe banca de rezerve a luat loc decarul Alin Roman. Ei au jucat foarte puțin împreună, dar Andrei consideră că ar avea loc și în același timp pe teren.

„Amândoi suntem jucători ofensivi, cam de același profil, cred că putem juca și împreună. Eu vreau să ajut cât pot de mult echipa indiferent cât joc. Mă simt bine, în ultima lună am jucat mai mult, am căpătat ritm”, a mai spus Andrei Ciobanu.

Citiți și Totul despre Noua Generație Dacia DUSTER!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *