CSM Politehnica Iași anunță printr-un comunicat de presă semnat, pompos, de „Departamentul Media”, că nu a prelungit contractul antrenorului Costel Enache. „Imediat după încheierea ultimului meci oficial al sezonului, în urma unei ședințe a conducerii CSM Politehnica Iași la care au participat și membri ai colectivului tehnic, s-a decis ca înțelegerea clubului cu antrenorul Costel Enache să nu fie prelungită”, se arată în comunicatul de presă. 

„Îi mulțumesc încă o dată lui Costel că a acceptat să preia conducerea tehnică a Politehnicii într-un moment atât de greu cum a fost în vara anului trecut. Nu a fost ușor acest sezon pentru niciunul dintre noi, cei implicați în viața clubului. Îi doresc mult succes lui Costel și sunt convins că vom rămâne prieteni indiferent de drumul pe care el îl va urma”, a menționat Florin Briaur, manager executiv la CSM Politehnica Iași

Tot astăzi s-au încheiat și contractele altor membri ai staff-ului tehnic: „secundul” Adrian Senin, antrenorul portarilor, Costi Bădan, și preparatorul fizic Alessandro Cittadino.

În comunicat se mai spune că mai mulți dintre componenții lotului Politehnicii vor continua antrenamentele până pe 20 mai sub comanda unui staff tehnic interimar din cadrul CSM Politehnica Iași, format din Mugurel Cornățeanu (deținător de licență PRO, a mai făcut parte din staff în sezonul trecut), Cristian Ungureanu, Cezar Honceriu și Ioan Câmpeanu.

Aflăm din știrea postată pe site-ul oficial al clubului, după comunicat, că Mugurel Cornățeanu este „coordonator descoperitor talente la Academia CSM Politehnica Iași”, precum și că „la antrenamente vor participa portarii Axinte și Brânză, jucătorii Serediuc, Ad. Ilie, Cană, Plămadă, Kouadio, Ungurenașu, Muratovic, Aftanache, Cristea, Pop, Pelivan, Defta, Chiorean, Hrib, Plokhotniuk și Asăvoaei. Acestor 18 jucători li se vor alătura juniori de la Academie. Încă sub contract cu Poli, Stan e accidentat și nu va face antrenamente. Camara și Mărieș vor reveni la cluburile de care aparțin, FC Botoșani, respectiv Universitatea Craiova. Pușcaș și Okan nu vor continua în Copou, în timp ce viitorul mijlocașului John Kamara la Poli este incert. Până la vacanță vor avea loc și mai multe jocuri test, programul urmând a fi definitivat la începutul săptămânii”.

Citiți și: Noul Mercedes-Benz EQS SUV: redefinirea SUV-ului de lux! VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *