Finala Campionatului Național de futsal își va derula luni și marți episoadele 3 și 4, ultimul putând fi decisiv pentru stabilirea câștigătoarei. După partidele disputate la începutul lunii mai, la Deva, scorul este egal, 1-1, ambele echipe obținând câte o victorie. Cei doi arbitri internaționali ieșeni, Bogdan Hanceariuc și Vlad Ciobanu, au fost delegați să conducă cele două confruntări din sala de la Galați. 

Astfel, meciul 3 dintre United Galați și Autobergamo Deva îl va avea ca arbitru principal pe Bogdan Hanceariuc, fiind ajutat de Ovidiu Curta din Tg. Mureș și Andrei Mihălcuț, tot din Iași. Jocul se va disputa luni, cu începere de la ora 20:00 și va fi transmis în direct pe Digi Sport 4.

Și meciul 4 va fi arbitrat tot de un ieșean. Vlad Ciobanu a fost delegat să conducă întâlnirea care poate stabili campioana. El va fi ajutat de Atilla Balint (Od. Secuiesc) și Ionel Boharu (București). Partida se va desfășura marți, cu începere de la ora 19:00, fiind, de asemenea, televizat pe Digi Sport 3. 

În cele două întâlniri anterioare, victoriile au fost împărțite, Deva câștigând prima întâlnire cu 4-2, în vreme ce gălățenii au obținut victoria, în prelungiri, în meciul al doilea, scor 6-5. Prima întâlnire l-a avut ca arbitru principal tot pe ieșeanul Vlad Ciobanu.

Dacă după cele două partide de la Galați scorul va fi egal, 2-2, se va disputa un joc decisiv, la Deva, pe data de 14 mai, în urma căruia va fi stabilită campioana României la futsal pentru sezonul competițional 2021/2022. Câștigătoarea competiției naționale va participa în sezonul următor al Ligii Campionilor la futsal.

Reamintim, Cupa României a fost câștigată în acest an de United Galați, care a învins în finală pe Autobergamo Deva cu 5-4, partida fiind arbitrată de Ciobanu și Hanceariuc.

Meciul 1 (1 mai): Autobergamo Deva – United Galați 4-2 (3-2)

Au marcat: Antonio Hinoyosa, Tamas Kusmodi (trei goluri) / Matei Boşneagă, Robert Crişan.

Meciul 2 (2 mai): Autobergamo Deva – United Galați 5-6 (3-2)

Au marcat: Antonio Hinoyosa, Andre Sasse (de două ori), Cristian Matei (de două ori) / Daniel Araujo (de patru ori), Robert Crişan, Leonardo Dos Santos.

Citiți și: Mituri despre presiunea din anvelope

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *