Trupa lui Claudiu Niculescu începe sâmbătă în Copou o serie de patru meciuri în compania unor contracandidate la promovarea în Superligă, serie ce va fi deschisă de jocul cu Concordia Chiajna și va fi urmată de o pauză competițională de două săptămâni.

CSM Politehnica Iași se va confrunta sâmbătă, de la ora 11:00, pe Stadionul „Emil Alexandrescu”, cu Concordia Chiajna, în contul etapei a IV-a a Ligii 2, pentru ca vineri, 2 septembrie, să evolueze pe terenul celor de la CSA Steaua București, meci ce va fi televizat. Va primi apoi vizita Gloriei Buzău și va încheia dificila serie pe terenul Unirii Slobozia, actuala formație a antrenorului Costel Enache, predecesorul lui Niculescu în Copou.

Actualul antrenor al formației ieșene a insistat că pentru el cel mai important meci este cel de sâmbătă și că nici nu concepe altceva decât victoria, deoarece „punctele sunt cele care vor promova echipa”. Vrea cu orice preț încă trei puncte în clasamentul în care Iașul este pe locul 5, cu 7 puncte din 9 posibile, doar primele două clasate având punctaj maxim. Iașul se numără printre cele cinci grupări fără înfrângere, Concordia acumulând deja una. Are patru puncte în cont, dar se pare că va veni la Iași inclusiv cu Raul Rusescu.

La CSM Poli Iași va avea drept de joc și atacantul englez Harrison, cel care și-a însoțit joi antrenorul la conferința de presă din Copou, pe care o puteți urmări mai jos.

Citiți și: Timpul de asamblare a unei baterii electrice și cât durează testarea ei la Peugeot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *