UPDATE Coș cu bani la CSM Politehnica Iași! Un fost baschetbalist sârb conduce operațiunile pe România ale noului sponsor din Copou! „Vom promova împreună în Liga 1”

UPDATE: Ripensia Timișoara – CSM Politehnica Iași 0-0. Sâmbăta viitoare, de la ora 11:00, formația ieșeană va primi vizita Unirii Dej în etapa a XV-a a Ligii 2, penultima de anul acesta.

Conferință de presă cu dublu impact joi în Copou, cu două zile înaintea jocului din deplasare cu Ripensia Timișoara, din etapa a XIV-a a Ligii 2, antepenultima a anului. Anunțat recent, parteneriatul cu Mozzart Bet a fost oficializat joi, iar după zece minute antrenorul Costel Enache și portarul Ianoș Brânză au prefațat duelul cu formația din orașul pentru care a jucat baschet Dejan Vukosavljevic, country manager la Mozzart Bet, cel care a dezvăluit o amintire extrem de plăcută legată de Iași.

Atmosferă plăcută, caldă la prezentarea oficială a noului sponsor din Copou, care va fi începând de sâmbătă prezent pe tricourile formației ieșene. Nu deține loc de sponsor principal, suma din contractul ce se întinde până în vara anului 2023 n-a fost dezvăluită, dar managerul general Florin Briaur a ținut să sublinieze că este una foarte importantă în contextul actual.

„Mozzart Bet ni s-a alăturat într-un moment foarte greu. Suntem într-un proces de reconstrucție totală și sper ca acest parteneriat să ne facă pe toți învingători. Am convingerea că vom promova împreună în Liga 1”, a declarat Briaur.

Dejan Vukosavljevic este un fost baschetbalist sârb care a jucat din 2003 pentru Elba Timișoara. N-a fost adus în România de antrenorul Dragan Petricevic, cel sub comanda căruia Poli Moldrom Iași cucerea medalia de bronz în 1998, dar are o amintire foarte plăcută legată de Iași.

„Dragan antrena la West Petrom Arad când am ajuns eu în România. Am jucat la Timișoara alături de Păltinișanu, iar în 2006 am pus capăt carierei printr-un meci în Sala Polivalentă din Iași. Am fost atrași la Iași de proiectul pentru Liga 1, am acceptat imediat să ne implicăm. Avem un mare respect pentru clubul din Copou și pentru oraș. Cel mai important proiect este ca Iașul să revină acolo unde îi este locul, în prima divizie”, a menționat Vukosavljevic, care a precizat că Mozzart Bet își desfășoară activitatea în zece țări de pe trei continente și că în România mai este implicat la FC Argeș și la CSO Voluntari, la echipa masculină de baschet și la cea feminină de volei.

Dan Cojocaru, vicepreședintele grupării ieșene, a ținut să mulțumească firmei de marketing cu care CSM Poli Iași are contract de la începutul actualului sezon, firmă ce a facilitat semnarea contractului, dar s-a referit și la ultimele trei etape ale anului.

„După patru luni și jumătate de muncă și de luptă am ajuns să semnăm cu un partener foarte mare. Este o sumă importantă care sper să ne ajute în proiectul nostru. Mai avem trei etape de disputat din acest an, trei meciuri cu adversare destul de accesibile la prima vedere, dar care joacă foarte bine. Să obținem măcar șapte puncte din aceste trei jocuri ar însemna să ne apropiem de un vis al nostru, al conducerii clubului”, a menționat Cojocaru, referindu-se probabil la calificarea în play-off.

Cuvintele rostite de Cojocaru n-au făcut legătura cu partea a doua a conferinței de presă, deoarece ultimul cuvânt l-a avut George Stanciu, marketing manager la Mozzart Bet.

„Iașul este un oraș drag mie, în care revin cu plăcere. N-o să vă spun că sunt de mic copil suporter al Politehnicii Iași, dar am simpatizat această echipă. Țin minte meciurile din Copou cu nea Petrică Ciobanu deghizându-se în diferite personaje, cu regretatul antrenor Ionuț Popa. Iașul s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani, potențialul său este foarte mare”.

Antrenorul Costel Enache a venit la conferința de presă încrezător într-un rezultat bun cu Ripensia, bazându-se pe atmosfera bună din cadrul lotului, deși se confruntă cu absențele lui Onea și Camara, ambii fiind suspendați.

„Plec încrezător spre Timișoara. Avem un lot destul de echilibrat, vom găsi soluții pentru a-i înlocui pe cei absenți. Ar fi păcat ca victoriile din ultimele două etape să nu fie continuate, deși fluctuațiile sunt emblema noastră până acum”, a declarat Enache.

Portarul Ianoș Brânză s-a arătat și el optimist înaintea meciului cu Ripensia.

„Am încredere că vom câștiga. Victoriile aduc victorii, suntem obligați să câștigăm cu Ripensia. Voi demonstra de la meci la meci că-mi merit locul în echipă”.

Partida cu Ripensia este programată sâmbătă, de la ora 11:00, și nu va fi televizată. Formația bănățeană ocupă locul 12, cu 17 puncte, în timp ce CSM Poli se situează pe 10, cu 18 puncte.

Citiți și: VOLKSWAGEN T-ROC A PRIMIT O SERIE DE ACTUALIZĂRI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *