Cornel Șfaițer: „Nu întâlnim vreo campioană, ci tot echipe de nivelul nostru”

Trupa lui Costel Enache și-a aflat programul în Grupa A a play-out-ului Ligii 2, unul în care va avea meciuri foarte dificile în deplasare, dar măcar a fost evitată lunga deplasare la Timișoara.

CSM Politehnica Iași (25 puncte) va debuta pe 19 martie cu meciul din deplasare cu CS Comunal Șelimbăr (23 puncte), iar primul meci acasă va fi cel cu Dacia Brăila (două puncte), pe 2 aprilie. După o săptămână se va întâlni în deplasare cu Metaloglobus (28 puncte), iar în runda a IV-a (16 aprilie) va sta.

Echipa ieșeană va reveni în competiție pe 23 aprilie, acasă, cu Dunărea Călărași (7 puncte), ultima deplasare va fi pe 30 aprilie, cu Csikszereda Miercurea Ciuc (33 puncte), iar campionatul îl va încheia pe 7 mai, acasă, cu Politehnica Timișoara (21 puncte).

„Sper să nu ajungem în ultima etapă să avem emoții. Fiecare meci este o evaluare, contează mai puțin că vom juca în deplasare cu Csikszereda și Metaloglobus, bine că am scăpat de deplasarea la Timișoara. Cel mai important este jocul din prima etapă, Șelimbăr este o formație incomodă. Deși Astra a fost un adversar modest, victoria obținută sâmbătă (n.r. – 3-1, în Copou) este una de moral și ar trebui să le dea băieților încredere că se pot lupta de la egal la egal cu orice echipă. Nu întâlnim vreo campioană, ci tot formații aflate la nivelul nostru. Așteptăm să-l integrăm în echipă pe John Kamara, ultimul venit, și suntem în discuții cu un jucător de bandă, tot străin”, ne-a declarat Cornel Șfaițer, președintele Consiliului Director al CSM Politehnica Iași.

Ultimele două clasate vor retrograda direct, iar ocupanta locului 5 va merge la baraj.

Citiți și: Honda HR-V e:HEV – Dați muzica mai tare, treceți pe SPORT, apăsați accelerația și bucurați-vă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *