Trupa lui Claudiu Niculescu a susținut duminică al patrulea său meci amical din cantonamentul de la Bansko (Bulgaria), dispunând cu 2-1 (1-1) de Akritas Chlorakas, formație care a promovat în prima ligă din Cipru. Partida a început cu o bună ocazie a lui Tomczyk, dar ratarea sa s-a răzbunat în minutul 7, când formația cipriotă a deschis scorul. Karachanakov și-a trecut în cont al doilea său gol în partidele amicale și a egalat în minutul 27. Plokhotniuk a ținut să rămână cel mai bun marcator din amicale și a închis tabela în minutul 89.

CSM Poli Iași a evoluat în următoarea alcătuire: Brânză – Martac, Lică, Tincu (’46 Plămadă), Finică (’66 Ciaun) – Cristea (’46 Marchioni), Vașvari (căpitan; ’82 Semerdzhiev, jucător bulgar în probe, care a evoluat la Lokomotiv Sofia sezonul trecut) – Anton (’66 Dumitru), Hunte (’67 Fică), Karachanakov (’74 Kouadio) – Tomczyk (’22 Plokhotniuk).

Dohotariu, Chistol – Ungurenașu, Ștefanovici, Cracea, Pelivan, Hrib, Ciubăncan și Niamțu n-au jucat deloc, fiind folosiți în amicalul de sâmbătă. 

Ultima partidă de verificare este prevăzută pentru 20 iulie, cu Sabah FK, locul 5 în prima ligă din Azerbaidjan. 

În celelalte trei meciuri amicale, CSM Poli Iași a înregistrat următoarele rezultate: 1-1 (1-0) cu FC Makedonija GP Skopje (Karachanakov a deschis scorul în minutul 44, din lovitură liberă de la 18 metri), 4-0 (0-0) cu CSKA 1948 Sofia (Vașvari, Plokhotniuk, de două ori, și Ciubăncan) și 2-1 (0-1) cu FC Mavlon (Nigeria, echipă alcătuită din tineri jucători ce caută contracte în Europa, de regulă ajungând în eșaloane inferioare), meci desfășurat sâmbătă și în care au fost folosiți cei mai tineri componenți ai lotului, golurile formației ieșene fiind înscrise de Cracea și Pelivan.

Citiți și: Suzuki domină clasamentul privind satisfacția clienților din Marea Britanie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *