Trupa lui Leo Grozavu încheie vineri stagiul de pregătire de patru zile la Brașov cu două teste de câte 45 de minute în compania Farului Constanța, respectiv FC Brașov. În primul test al zilei, formația ieșeană a pierdut, cu 0-1, disputa cu Farul, golul fiind înscris de Rivaldinho, în minutul 12.

CSM Politehnica Iași a abordat jocul susținut în compania campioanei României în următoarea formulă: Jankov – Kouadio, Marchioni, Tincu, Șerban (înlocuit în minutul 7, cu Ștefanovici, din cauza unei accidentări) – Fărcaș, Militaru (Cherman), Roman – Gheorghiță, Harrison (Vojtus), Hlistei.

Farul a mizat de la început pe infiltrări printre fundașii ieșeni. După un șut pe lângă poartă, în minutul 5, echipa constănțeană a deschis scorul șapte minute mai târziu, dintr-o poziție suspectă de ofsaid. Rivaldinho a fost angajat pe dreapta, a intrat în unghi foarte închis, dar a șutat puternic, la colțul scurt, învingându-l pe Jankov!

Gheorghiță putea egala în minutul 15, însă a greșit un lob simplu de la 30 de metri, dar tot el a zguduit transversala cu un șut de la 20 de metri și tot el l-a angajat ideal în minutul 28 pe Hlistei. Extrema de la CSM Politehnica Iași a intrat în careu, dar, din poziție foarte bună, a trimis în Buzbuchi, mingea a ajuns la Roman, cel care a preluat tricoul cu numărul 10 de la Francisc Cristea, dar șutul său a fost dezamăgitor!

Înainte de a opera cinci schimbări în minutul 34, Farul a aliniat următoarea echipă: Buzbuchi – Boli, Buta, Sîrbu, Vianna, Doukoure, Borgnino, Nedelcu, Martinovic, Rivaldinho, Stoian.

În al doilea joc al zilei, Farul a încheiat la egalitate, 1-1, cu FC Brașov.

CSM Politehnica Iași a început testul cu FC Brașov, desfășurat tot pe parcursul a 45 de minute, în următoarea componență: Ailenei – Martac, Ungurenașu, Azoiței, Ștefanovici – Vașvari, Itu, Mogoș (Cherman) – Dumitru (Hrib), Vojtus (Harrison), R. Ion (Istrătie).

Portarul Brînză și stoperul Katanec au fost menajați și în acest joc.

Partida s-a încheiat la egalitate, 0-0, iar CSM Politehnica Iași termină pe ultimul loc „triunghiularul” câștigat de Farul. 

Echipa ieșeană se întoarce vineri acasă, iar de luni și până pe 7 iulie se va pregăti în cantonamentul de la Bansko (Bulgaria).

Citiți și: Alegerea unei mașini într-un nou univers: Casa Auto Iași a lansat oficial noul concept de showroom Mercedes-Benz!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *