Miercuri, chiar în ziua în care trupa lui Leo Grozavu va susține primul meci amical din cantonamentul de la Bansko (Bulgaria), cu Botev Plovdiv, lotul formației ieșene va primi un nou jucător, care poate evolua ca mijlocaș ofensiv, dar și ca extremă, indiferent de bandă, în sistemul „4-3-3”.

George Dragomir (1,79 metri înălțime) va împlini 20 de ani în august și vine de la FC Botoșani, formație la care a fost transferat în iarnă, de la Sepsi Sf. Gheorghe. Născut la Făurei, Dragomir a jucat fotbal la Academia „Gh. Hagi” până în vara lui 2018, când a ajuns la clubul din orașul natal și a rămas acolo până în iarna anului 2020, când a trecut la Sepsi.

Dragomir va fi al șaptelea jucător nou ajuns în această vară la CSM Politehnica Iași după portarul Celeadnic (Șerif Tiraspol), fundașul stânga Șerban (FCSB), stoperul Fl. Ilie (Universitatea Cluj-Napoca), mijlocașul Alex. Militaru (CFR Cluj) și brazilienii Carlos Jatoba (mijlocaș – Londrina) și Luis Phelipe de Souza Figueiredo (extremă – Atletico Goianiense).

Sursa foto: fcbt.ro.

Citiți și: Suzuki trece la alt nivel! Pregătiți-vă de decolare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *