CS Comunal Șelimbăr – CSM Politehnica Iași, sâmbătă, ora 11:00, în prima etapă a play-out-ului Ligii 2. Partida se va disputa la Rm. Vâlcea, nu la Avrig.

Trupa lui Costel Enache s-a pregătit joi dimineață în Copou, a luat prânzul și a părăsit Iașul în autocarul său albastru nu înainte de a include în program și o conferință de presă dedicată primei etape a Grupei A a play-out-ului Ligii 2. Sâmbătă, de la ora 11:00, CSM Politehnica Iași (locul 3, cu 25 puncte), se va confrunta, la Rm. Vâlcea, cu CS Comunal Șelimbăr (locul 4, cu 23 puncte).

Okan și Mărieș nu s-au pregătit joi, dar antrenorul Costel Enache speră că ei vor fi recuperați până la ora disputei.

„Știe toată lumea că nu ne vom putea baza pe căpitanul Florin Plămadă, care este suspendat (n.r. – clubul nu a anunțat acest lucru pe vreunul din canalele sale oficiale de comunicare pentru a ști chiar toată lumea). Mijlocașul central John Kamara, ultimul venit, este cam la 70% din potențial, probabil va face parte din lot”, a declarat Enache.

CSM Poli Iași a jucat în sezonul regulat tot în deplasare cu CS Șelimbăr, încheind la egalitate, 0-0, meciul disputat la Avrig, teren care între timp a devenit impracticabil. Nu terenul a împiedicat însă formația ieșeană să-și impună punctul de vedere, pentru că, nici de atunci încoace, jocul nu a căpătat consistență în atac, principal grijă părând a fi aducerea mingii în lateral de unde să fie bubuite centrări fără vreo țintă precisă, ci mai degrabă în așteptarea unor gafe adverse de proporții.

Enache ar putea miza din primul minut la Rm. Vâlcea pe ambii săi atacanți, Camara și Plohotniuk, însă a dat de înțeles că este totuși devreme pentru o decizie finală.

„Ne așteaptă un joc dificil, vom întâlni o echipă organizată, disciplinată. Suntem pregătiți, avem șansa să jucăm practic pe un teren neutru, pentru că și pentru CS Șelimbăr este prima oară când evoluează la Rm. Vâlcea. Va fi un joc echilibrat, în care cine va greși mai puțin își va apropia victoria”.

Antrenorul de la CSM Politehnica Iași a fost însoțit la conferința de presă de mijlocașul central Cristian Pușcaș, cel care abia etapa trecută a reapărut în lot după o lungă perioadă de indisponibilitate din cauza accidentărilor.

„Cred că le-am avut pe toate în acest sezon. Am început cu o entorsă, apoi am avut o răceală care m-a ținut o lună pe tușă. Am revenit și m-a apucat tendinita. A fost o perioadă dificilă, am suferit mult că n-am putut ajuta echipa. Sper ca de acum înainte să fiu sănătos și să pot fi și din teren alături de colegii mei. Nu mai am dureri și sper să pot juca în aceste șase meciuri câte au mai rămas din acest sezon cât pot eu de bine. Va fi un meci greu cu Șelimbăr, de luptă, dar avem o echipă bună ce poate scoate maximum din acest joc”, a declarat Cristian Pușcaș.

Celelalte două meciuri ale Grupei A sunt Dacia Brăila (locul 7, ultimul – cu două puncte) – Metaloglobus București (locul 2 – 28 puncte) și Poli Timișoara (locul 5 – 21 puncte) – Dunărea Călărași (locul 6 – 7 puncte). Csikszereda Miercurea Ciuc (locul 1 – cu 33 puncte) va sta.

Ultimele două clasate vor retrograda direct, iar ocupanta locului 5 va merge la baraj.

Citiți și: Noul Aston Martin V12 Vantage, expresia supremă a performanței extreme! VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *