Amenajările la Hunters Pub și Hunters Garden (fosta Terasă Parc), din Parcul Expoziției, lângă Casa Vânătorului, se apropie de final, pentru că în mai puțin de o lună este anunțată deschiderea sezonului estival cu un concert marca Direcția 5! Îndrăgita formație pornește „Minimal Tour 2022” cu trei spectacole la Pitești, București și Rm. Vâlcea, între 12 și 14 aprilie, însă maratonul de concerte îl va susține luna viitoare și va fi deschis pe 6 mai, la ora 19:00, la Hunters Garden, unde pot fi deja achiziționate bilete, ca și de pe www.iabilet.ro.

Concertul cu Direcția 5 va fi, potrivit organizatorilor, doar începutul unui sezon estival incendiar la Hunters Garden și Hunters Pub, care în aceeași lună va continua cu spectacolele susținute de Florin Chilian (13 mai) și Paula Seling (27 mai)! Joia va fi seară de stand-up, iar sâmbăta va fi dedicată muzicii de club, numele protagoniștilor, unele chiar foarte sonore, urmând să acopere o gamă cât mai variată și mai rafinată de gusturi.

Dar nu numai muzica și comedia va fi răsfățată. Cei care vor alege să-și petreacă serile la Hunters Garden și Hunters Pub se vor delecta și cu preparatele din noul meniu ce va fi definitivat zilele următoare, așa că par a exista deja destule ingrediente de calitate ca să urcați Copoul pentru un sezon estival de neuitat!

Citiți și: Mercedes-Benz EQB 300 4Matic: ELECTRIZANT!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *