Revenirea lui Vlad Popovici (28 de ani) la echipa de baschet CS Politehnica Iași a însemnat un veritabil imbold pentru colegii săi. Fost campion național și multiplu medaliat la juniori cu CSS „Unirea” Iași, Vlad ar fi putut juca și acum la cel mai înalt nivel în România, orice antrenor l-ar fi dorit în lot, orice echipă l-ar fi vrut sub contract! El însă a ales să se dedice studiului și acum parcurge ultimul an de rezidențiat ca medic ortodont.

Dar încă de când a revenit, în ianuarie, pe parchetul din Sala Polivalentă a manifestat o formă de invidiat. L-am întâlnit la Weider Gym pe la sfârșitul anului trecut, când încă nu era hotărât dacă va mai juca sau nu baschet vreodată, sală la care a mers la o ședință de probă imediat după deschiderea din 2021.

„Weider Gym m-a cucerit din prima. Am fost impresionat de aparatura nouă,  diversificată, mi-a plăcut atmosfera, oamenii care vin la sală, e mare diferență față  de sălile pe la care am mai fost. Înainte aveam un card care îmi permitea să merg la mai multe săli, dar de când am ajuns la Weider Gym n-am mai avut nevoie de altceva. În sală domnește ordinea, disciplina, greutățile le găsești la locurile lor, se observă că se lucrează mereu la menținerea ordinii și că este selectată clientela. Este un mediu în care poți să te relaxezi. Weider Gym îndeplinește toate cerințele mele, nu am eu timp suficient să mă pot bucura pe deplin de tot ceea ce oferă”, ne-a declarat Vlad Popovici.

Citiți și: Mercedes-Benz EQB 300 4Matic: ELECTRIZANT!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *