Exemplu de cum știe să gestioneze Primăria Iași singura secție cumva activă de la propriul său club sportiv: a îngropat echipa feminină de șah!

Ediția din acest an a Superligii feminine la șah se va desfășura fără echipă ieșeană! În 2020, CSM Iași 2020, clubul Primăriei Iași, a atras cele trei șahiste de la CS Politehnica Iași – Irina Bulmaga, Miruna Lehaci și Ema Obadă -, și a participat în concursul pe care l-a încheiat pe locul al doilea. La vremea respectivă se vorbea că promisiunile făcute către șahiste n-au fost deloc onorate, așa că Irina a luat repede calea Bucureștiului.

Primarul Mihai Chirica le-a chemat în primăvară pe Miruna și pe Ema la o conferință de presă organizată la Primărie ca să le felicite pentru rezultatele de la Campionatele Naționale pentru juniori, însă și atunci se spunea că felicitările au fost doar… verbale.

Drept urmare, CSM Iași 2020 nu are echipă și la ediția din acest an a Superligii! Miruna este anunțată în lotul CSU ASE București, alături de Irina, în timp ce Ema va juca pentru CSM Sighetu Marmației!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *