Handbaliștii de la CS Politehnica Iași intră în focuri! Debut în compania unei pretendente la promovare!

Formația masculină de handbal CS Politehnica Iași, pregătită de antrenorul Florin Spiridon, va începe sezonul 2021/2022 al Diviziei A cu o deplasare pentru meciul cu Magnum Botoșani, formație retrogradată din Liga Națională și care nu-și ascunde deloc intenția unei reveniri urgente în primul eșalon. Partida se va desfășura sâmbătă, de la ora 17:00, conform paginii oficiale pe Facebook a CS Politehnica Iași.

Primul meci pe propriul teren în Seria A este programat pe 25 septembrie, în etapa a II-a, cu CSU Galați. Vor urma două deplasări consecutive, cu CSM Vaslui și CSM Focșani 2007, iar în etapa a V-a, pe 16 octombrie, echipa ieșeană va primi vizita celor de la CSU Suceava. Penultima etapă a turului o va susține în deplasare, cu CSM Bacău, și a încheiat seria de patru meciuri consecutive în compania „sateliților” grupărilor ce activează în Liga Națională și care n-au drept de promovare. Turul va fi încheiat acasă, pe 30 octombrie, cu Pietricica Neamț.

După două săptămâni de pauză competițională va debuta returul ce se va încheia pe 14 decembrie și la capătul căruia primele două clasate cu drept de promovare vor continua cursa spre Liga Națională, cărora li se vor alătura cele mai bune două echipe clasate pe locurile 3 în cele patru serii ale Diviziei A.

Lotul pe care se bazează Florin Spiridon pentru viitorul sezon este alcătuit din următorii handbaliști: Ionică Sandu, Gabriel Păun, Andrei Gârtan – portari, Robert Grigoraș, Dragoș Moroșanu, Răzvan Drenceanu, Eduard Ghiga, Răzvan Foca, Codrin Demir, Ștefan Folescu, Rareș Chiriac, Ștefan Ciobanu, Răzvan Brânduș și Tiberius Chitic (el și Gârtan sunt cu dublă legitimare de la LPS Iași, de la echipa prof. Lucian Istov) – jucători de câmp.

„Așteptăm cu nerăbdare să începem campionatul. Am putut efectua doar un joc amical, cu juniorii de la LPS Iași, așa că așteptăm să vedem unde ne situăm după perioada de pregătire. Vom încerca să obținem maximum din meciul de la Botoșani. Va fi foarte greu, dar nu imposibil. Sper să creștem de la meci la meci pentru ca finalul returului să ne găsească pe o poziție cât mai în frunte”, a declarat antrenorul Florin Spiridon pe pagina oficială a grupării ieșene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *