Trupa lui Leo Grozavu a dispus miercuri dimineață cu 6-1 (3-0) de divizionara a treia, Rapid Brodoc, într-un meci amical desfășurat pe terenul II din Copou. Pentru Poli Iași au înscris Itu (două goluri), A. Dumitru (foto), Marchioni și M. Popescu (câte un gol) la care se adaugă și un autogol.

Poli Iași a abordat disputa în următoarea componență: Ailenei – Kouadio, Tincu, Marchioni, Militaru – Fărcaș, Mogoș, Itu – V. Tudor, Istratie, A. Dumitru. Vlad Tudor (19 ani) este fiul fostului arbitru FIFA Alexandru Tudor și va continua să susțină probe de joc în Copou, el fiind legitimat la FCSB. 

Pe parcursul disputei au mai evoluat Celeadnic – Hrib, Luis Phelipe, Ștefanovici, Olăeru, M. Popescu, Matei, L. Dumitru, Condurache și Paraschiv, ultimii cinci fiind juniori de la propria Academie. Ceilalți jucători din lot s-au pregătit separat, iar la Rapid a jucat și Azoiței, stoper împrumutat de la Poli Iași.

Formația ieșeană va debuta în Superligă pe propriul teren duminică, de la ora 18:30, când va primi vizita celor de la FC Hermannstadt, iar în etapa a III-a va evolua, în deplasare, duminică, 30 iulie, de la ora 18:30, cu Farul Constanța.

Sursa foto: CSM Politehnica Iași / Facebook.

Citiți și: Dacia urcă în premieră pe locul 2 în Europa! Sandero continuă să dețină supremația! Vânzările au crescut în primul semestru cu 24%!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *