CSM Politehnica Iași a plecat azi în primul cantonament al verii, la Cheile Grădiștei, unde va rămâne până pe 5 iulie, în autocar urcând cei 24 de jucători anunțați duminică de gruparea ieșeană. Olandezul Torino Hunte (31 de ani, jucător de profil ofensiv în banda stângă), venit din al doilea eșalon, de la Den Bosch, despre care v-am informat deja, se va alătura lotului condus de antrenorul Claudiu Niculescu probabil tot luni, așa cum sunt așteptați pe parcursul cantonamentul de la Cheile Grădiștei și alți jucători, în special dintre cei tineri.

Echipa ieșeană își va completa staff-ul tehnic cu încă un antrenor secund, alături de Mugur Cornățeanu, după ce Cornel Dobre, obișnuitul „secund” al lui Niculescu, a preferat să rămână la CS Șelimbăr, unde a și fost anunțat la sfârșitul săptămânii trecute! Soluția nu va fi găsită pe plan local, dar viitorului antrenor secund i-a fost stabilită deja direcția principală pe care va acționa.

„Avem nevoie de încă un antrenor secund, care să se ocupe de pregătirea jucătorilor foarte tineri. Va trebui să lucreze mult la individualizare, deoarece vrem ca jucătorii tineri să progreseze într-un ritm mai rapid”, ne-a declarat Cornel Șfaițer, președintele Consiliului Director de la CSM Politehnica Iași, grupare care și-a propus să promoveze în Liga 1 în 2023.

Formația ieșeană caută și un portar cu experiență, la Cheile Grădiștei aflându-se tinerii Brânză, Dohotariu și Chistol. Portarii români aflați în vizor așteaptă mai întâi definitivarea loturilor din primul eșalon, dar se pare că vor fi demarate discuții și cu un goalkeeper italian. Mai sunt căutați doi mijlocași experimentați, precum și jucători foarte tineri pentru posturile de fundaș stânga și mijlocaș dreapta, ei urmând să se regăsească probabil în lotul care va merge în Bulgaria în al doilea cantonament al verii, acolo unde vor fi susținute și patru meciuri amicale, două dintre adversare provenind din Macedonia de Nord și Azerbaidjan.

Citiți și: Totul despre Noul Peugeot 408: FASTBACK DINAMIC ȘI INOVATOR!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *