Ieșeanul Vlad Ciobanu, în Liga Campionilor la futsal!

În perioada 27 – 31 octombrie va avea loc o nouă etapă din cadrul Ligii Campionilor la fotbal în sală, care se va desfășura sub forma a opt grupe, formate fiecare din câte patru echipe. 

Arbitrul ieșean Vlad Ciobanu a fost delegat de UEFA să arbitreze în grupa a IV-a, una dintre cele mai echilibrate. Din această grupă fac parte campioanele Kazahstanului (Kairat), Rusiei (Tyumen), Italiei (Pesaro) și Republicii Cehe (Plzen). Arbitrul ieșean va avea la această competiție colegi din Spania, Grecia și Turcia. Turneul se va desfășura în Italia, la Rimini.

Kairat, campioana Kazahstanului este la cea de-a optsprezecea participare în această competiție, record absolut, fiind alături de Tyumen, campioana Rusiei, una dintre echipele care se vor lupta pentru cucerirea trofeului și în acest an. Campioanele Italiei și Cehiei au la rândul lor echipe foarte valoroase, având în componență mai mulți jucători care au evoluat la recent încheiatul Campionat Mondial de futsal din Lituania.

Ieșeanul Vlad Ciobanu este la acest moment cel mai bine cotat arbitru român de futsal, făcând parte din First Category. El a mai condus în acest an meciuri din preliminariile Campionatului European din Olanda, de anul viitor: Rusia – Franța și Ungaria – Kazahstan.

Cele mai bune șaisprezece echipe se vor califica în etapa următoare a competiției, când vor fi organizate patru grupe de elită. Câștigătoarele vor obține dreptul de a evolua în Final Four-ul competiției. Etapa finală a Ligii Campionilor la futsal va avea loc în luna aprilie a anului viitor.

Citiți și: VIITOAREA GENERAȚIE MAZDA MX-5 AR PUTEA PĂSTRA MOTORIZAREA PE BENZINĂ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *