Trupa lui Leo Grozavu va juca duminică, de la ora 12:00, în deplasare, cu Gloria Buzău, în contul etapei a II-a a returului play-off-ului Ligii 2 de fotbal. Va fi însă prima rundă după ce marți, în urma succesului cu 2-0 în fața Oțelului Galați, formația CSM Politehnica Iași și-a asigurat promovarea matematică în Superligă!

CSM Politehnica Iași merge la Buzău ca lider al Ligii 2, cu 52 de puncte, iar Leo Grozavu a subliniat și la conferința de presă de vineri din Copou că vrea să încheie campionatul tot pe locul 1, iar echipa sa să rămână neînvinsă în play-off. Are deja paisprezece meciuri consecutive în care n-a cunoscut înfrângerea, dar Grozavu vrea ca invincibilitatea să fie păstrată până la final! Va fi însă abia primul joc după promovarea matematică, meci care vine la doar câteva zile după bucuria de marți, iar relaxarea jucătorilor la antrenamentele ce au urmat era inevitabilă.

„Ne bucurăm că ne-am atins obiectivul chiar mai devreme decât m-aș fi așteptat. A fost un an competițional dificil, stresant. E mai greu ca jucătorii să poată fi acum concentrați la nivel maxim. Suntem însă profesioniști, trebuie să ne facem treaba până la capăt cât putem de bine. Mai sunt patru jocuri, selecția este continuă. Am un lot bun, de multe ori mi-a fost greu să fac unele alegeri între experiență și tinerețe. Am optat însă pentru experiență, deoarece astfel am putut gestiona mai bine meciurile cu miză”.

Antrenorul care a promovat-o pe CSM Politehnica Iași s-a referit și la meciul cu Gloria Buzău, ocupanta locului 5, cu 38 de puncte.

„Niciodată n-o să vedeți vreo echipă de-a mea că se predă. Sunt jocuri în care urmezi o strategie, te gândești la viitor, dar nu trimit pe teren o echipă despre care să nu cred că va putea câștiga, niciodată! Duminică ne confruntăm cu o formație pe care în turul play-off-ului n-am învins-o în Copou. Încă este în obiectiv, își dorește măcar un loc de baraj, iar pe propriul teren a pierdut o singură dispută în actualul sezon. Nu vor fi schimbări majore în echipa noastră. Nu menajez pe nimeni, voi încerca să introduc cea mai bună formulă. Nu las pe nimeni acasă în mod intenționat”, a mai spus Leo Grozavu despre meciul pentru care Vașvari și Telcean sunt indisponibili.

Citiți și: Totul despre Peugeot 2008 facelift și E-2008! Pas înainte privind designul, tehnologia și electrificarea! (VIDEO)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *