Colegă și sezonul trecut, și ea tot nou-promovată, vecină de regiune, partidă interesantă, derby regional, partidă încrâncenată, ambiții create sezonul trecut, declarații mai mult sau mai puțin inspirate, alt campionat. Am enumerat câteva din atributele exprimate de antrenorul Leo Grozavu în conferința de presă de ieri și dedicate jocului pe care Poli Iași îl va susține acasă vineri, de la ora 18:00, cu Oțelul Galați, în deschiderea etapei a XV-a, ultima a turului sezonului regulat al Superligii.

„Oțelul are cea mai bună apărare (n.r. – 11 goluri primite, față de 19 ale echipei ieșene), a arătat în cele paisprezece etape că este o nucă tare. Antrenorul (n.r. – Dorinel Munteanu) și-a ales bine jucătorii, așa că va trebui să ne întrebuințăm serios, să fim inteligenți. Va trebui să construim rapid din jumătatea noastră, chiar de la portar. Oțelul trece și dincolo de limita regulamentului în privința dârzeniei și sper să fie delegată o brigadă de arbitri care să fie în stare să țină meciul în mână. Mă aștept din partea echipei adverse la șicane, simulări, provocări. Ea cunoaște foarte bine această artă și va trebui să dovedim că și noi ne-am ascuțit la fel de bine armele”, a declarat Leo Grozavu.

Silviu Lung jr. a fost reprezentatul vestiarului, el având o prestație sigură etapa trecută, la acel 0-0 în deplasare cu Dinamo.

„Oțelul este una din echipele bune ale campionatului, care acoperă bine terenul, o echipă agresivă. Va fi un meci greu, dar sper să ne bucurăm pentru cele trei puncte câștigate”, a precizat Lung jr., menționând că este refăcut sută la sută din punct de vedere fizic.

Citiți și: Dacia continuă să crească pe toate piețele mari ale Europei!

1 thought on “Leo Grozavu: „Mă aștept la șicane, simulări, provocări, dar și noi ne-am ascuțit bine armele”

  1. Poli– Otelul– un mic „razbel” ,va fi revansa lui Dornel, daca nu 0-0 e posibil ca Otelul sa plece cu 3 puncte. Spun în cunoștință de cauza ca intre cele doua echipe sunt mari diferente, in primul rînd dorinta mare de victorie, jocul in forta,marcajul strict si agresiv la adversar, jucatoriii in alergare permanenta si in forta .D.Munteanu si-a format un lot dupa chipul si asemanarea lui , cine i-l cunoaste , știe. Un antrenor care a fost primul cu 147 de jocuri in Nationala, ani buni jucator in Germania si avand de-alungul carierei mari antrenori este firesc sa fi dobandit calitati bune de antrenor. ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *