Brazilianul Luis Phelipe va reveni la Poli Iași în partida de vineri, cu Oțelul. A auzit de zvonurile vehiculate în spațiul media cum că finanțatorul Gigi Becali l-ar vrea la FCSB, și-a spus părerea, dar și acum tresare când aude de Gheorghe Hagi, știut fiind faptul că Rivaldinho i-a cerut numărul de telefon imediat după meciul de la Ovidiu.

Luis Phelipe (22 de ani) a făcut un meci mare atunci, la acel 3-1 în etapa a III-a a turului Superligii, un meci în care a înscris de două ori și a înșirat ca pe mărgele momentele de virtuozitate după ce cu o etapă în urmă își trecuse în cont o pasă de gol. Rivaldinho i-a cerut imediat numărul de telefon și s-a vehiculat că însuși Hagi s-a interesat de el. S-a spus atunci că n-are Hagi bani să-l cumpere pe Luis Phelipe, dar talentatul fotbalist a intrat și în vizorul adversarilor și probabil a devenit unul din cei mai faultați jucători din campionat. Am mai spus că el ar trebui ca după fiecare meci să intre imediat pe mâinile specialiștilor și să fie tratat precum un puzzle, a mai avut și meciuri mai puțin reușite, dar mereu a lăsat impresia că poate inventa ceva care să încline balanța.

Imprevizibil, mereu poate născoci ceva prin care să-și dea adversarii cap în cap, cum s-a și întâmplat, și era firesc să nu mai treacă prea mult timp până să fie vehiculat cu mai multă consistență interesul lui Gigi Becali. N-ar exista însă o ofertă concretă, dar probabil nici nu s-ar sta prea mult pe gânduri dacă zvonurile ar căpăta contur oficial și ne putem aminti cum tot actuala conducere din Copou a renunțat în schimbul a 150.000 de euro la procentul de 15% pe care-l deținea din drepturile pentru portarul Ștefan Târnovanu.

Luis Phelipe a auzit toate aceste zvonuri apărute chiar înaintea meciului pe care Poli Iași îl va susține cu Oțelul Galați, vineri, de la ora 18:00, în ultima etapă a turului. Și-a ispășit cu Dinamo, la acel 0-0, etapa de suspendare primită din cauza cumulului de cartonașe galbene, iar cu Oțelul va fi probabil principala țintă a apărătorilor adverși.

„Am auzit zvonurile vehiculate, dar acum sunt fericit la Iași și mă gândesc doar la Poli, la meciul cu Oțelul. Ce va fi însă în ianuarie nu mai știu…”, ne-a declarat Luis Phelipe, care încă tresare când aude de interesul lui Gheorghe Hagi, nefiind deloc exclus să fie urmărit nu doar de cluburi din Superligă, ci și din străinătate.

Sursa foto: Poli Iași / Facebook.

Citiți și: Totul despre Noul Citroën ë-C3: prima mașină electrică europeană la prețuri accesibile! VIDEO

1 thought on “Luis Phelipe reacționează la zvonul că ar fi dorit la FCSB, dar tresare când aude alt nume! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *