CSM Politehnica Iași (antrenor Leo Grozavu): Jankov – Kouadio, Tincu (căpitan), Katanec, Ștefanovici – Marchioni, Itu, Roman – Dumitru, Harriosn, Hlistei. Rezereve sunt Ailenei – Martac, Lică, Finica, Cristea, Mogoș, Musi, R. Ion, Vojtus. Nu au prins lotul: Brînză – Plămadă, Vașvari, Telcean (accidentați), Ciaun și Istratie.

CSA Steaua (antrenor Daniel Oprița): Dincă – Corbu, Sabău, Ciocoteală, Ad. Ilie – Mihăescu – Buștea, Oroian, Șt. Pacionel, E. Pacionel – Chunchukov (căpitan).

Lovitura de începere este dată de Paul Costaș, fostul mare portar al Iașului;

Min. 6: Ștefanovici centrează de pe stânga, Itu trimite de la marginea careului cu capul, dar Dumitru reia imprecis, cu dreptul, printr-o rotire a gleznei;

Min. 11: Roman centrează din lovitură liberă de pe dreapta, Katanec reia cu capul mult peste poartă;

Min. 14: Marchioni are culoar de șut, dar trimite mult pe lângă poartă de la 20 de metri;

Min. 17: Dumitru profită de gafa lui Sabău, interceptează balonul, dar lobul său peste Dincă, cu stângul, din colțul careului, trece pe lângă poartă!

Min. 20: Mihăescu centrează de pe dreapta, Chunchukov reia cu capul, de la 12 metri, pe lângă poartă;

Min. 26: acțiune cursivă, Dumitru, de pe dreapta, găsește o pasă pa jos spre centru careului, dar Corbu respinge din fața lui Hlistei;

Min. 26: cartonaș galben Hlistei;

Min. 27 (1-0): Kouadio centrează de pe dreapta, Sabău respinge defectuos cu capul pe spate, iar Hlistei ajunge la minge înaintea lui Corbu și reia de la 11 metri imparabil, sub transversală!

Min. 33: iese Corbu (accidentat), intră Enceanu;

Min. 34: cartonaș galben Mihăescu;

Min. 39 (2-0): corner executat de Ștefanovici, Katanec reia cu capul de la 11 metri, foarte bine plasat, mingea îl depășește pe Enceanu, aflat la prima bară, dar izbește stâlpul, revine în teren spre cealaltă bară chiar în fața lui Harrison, care o împinge de la doi metri, cu capul, în poarta goală!

Min. 45: Hlistei șutează de la 18 metri pe lângă poartă;

Min. 45+1: Oroian centrează de pe dreapta, E. Pacionel reia cu capul, de la 10 metri, puțin pe lângă poartă;

2-0 la pauză. Dacă va câștiga disputa, CSM Politehnica Iași își asigură locul 1 cu două etape înainte de finalul sezonului!

Min. 46: ies Hlistei și Itu, intră Musi și Mogoș; ies Buștea și Mihăescu, intră Ad. Popa și Balgiu;

Min. 54: iese Marchioni, intră Cristea;

Min. 55: E. Pacionel reia de la 16 metri peste transversală;

Min. 57: cartonaș galben E. Pacionel;

Min. 60: Cristea respinge greșit spre propria poartă, preia Chunchukov și șutează din careu, în diagonală, pe lângă poartă;

Min. 61 (2-1): E. Pacionel șutează plasat, de la 13 metri, după o pasă a lui Enceanu;

Min. 62: iese Mogoș, intră R. Ion;

Min. 65 (3-1): Roman îi pasează excelent în stânga lui Harrison, atacantul intră în careu și finalizează plasat, cu stângul, în diagonală!

Min. 67: iese Șt. Pacionel, intră Bodișteanu;

Min. 69 (4-1): Musi se lansează de la mijlocul terenului, driblează doi adversari și de la 22 de metri șutează plasat, cu dreptul, lângă bară!

Min. 71: iese Dumitru, intră Vojtus;

Min. 72 (5-1): voleu spectaculos Cristea de la 25 de metri, Dincă respinge cu multă dificultate în lateral, urmărește Harrison și retrimite în fața porții, iar Musi împinge balonul de la trei metri în poarta goală!

Min. 78: Vojtus reia slab de la 13 metri, din pasa lui Musi;

Min. 84: cartonaș galben Cristea;

Min. 85: Ad. Popa execută o lovitură liberă de la 27 de metri pe centru, Jankov reține;

Min. 86: Musi șutează de la 14 metri, Dincă reține;

Min. 90+3: cartonaș galben Jankov;

5-1 rezultat final. CSM Politehnica Iași înscrie cele mai multe goluri într-un meci în acest sezon și devine campioana Ligii 2!

CSM Politehnica Iași a ajuns la șaisprezece meciuri consecutive fără înfrângere, iar luni, de la ora 17:30, se va confrunta, în deplasare, cu Unirea Dej, în penultima etapă a play-off-ului Ligii 2.

Sursa foto: CSA Steaua / Facebook.

Citiți și: Totul despre Peugeot 2008 facelift și E-2008! Pas înainte privind designul, tehnologia și electrificarea! (VIDEO)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *