N-o să vă spun eu că aseară mă aflam din întâmplare la Era Shopping Park şi că dacă tot eram pe acolo mi-a atras atenţia şi că pregătirile erau în toi pentru a X-a ediţie a Expo Casa Auto Iaşi, singura expoziţie auto din România care se poate mândri cu zece ediţii consecutive. Nu! Am mers acolo pentru că am vrut să văd dacă maşinile urmau să fie aranjate noaptea trecută, după ce complexul îşi va fi trimis la culcare şi ultimii săi clienţi de ieri.

Când am ajuns eu pe acolo, după ora 20:00, expoziţia era aproape gata. Sau măcar în proporţie de 80%, pentru că vizitatorii deja îşi căutau de treabă printre maşini. Organizatorii, deşi încurcaţi evident în a-şi face treaba mai repede, nu le puteau interzice accesul pentru că în vremurile astea nici nu ştii de unde sare un veritabil client. Dar, cum spuneau, pregătirile erau cam gata. Mai era întinsă o mochetă, mai era mutată o floare de ici colo, mai era trimis spray sub capotă, mai erau şterse maşinile de praful practic inexistent, dar asta se petrece probabil şi acum, cu câteva minute înainte de a fi deschise porţile expoziţiei, pentru că organizatorii vor ca totul să iasă cât mai bine cu putinţă.

Dar dacă tot am ajuns pe acolo vă voi spune că vor fi expuse modele auto de la zece mărci: Dacia, Mercedes-Benz, Opel, Chevrolet (în premieră), Hyundai, Mitsubishi, Nissan, Land Rover, Jaguar şi Volvo. Să vă spun sau nu surpriza pe care v-au pregătit-o organizatorii şi care vă aşteaptă încă de la intrare? De spus nu v-o spun, cum nu vreau să dezvălui nici alte amănunte care vor fi puse pe tapet la conferinţa de presă de la prânz. Trebuie însă să veniţi să vedeţi, printre multe altele, Noul Opel Adam sau Jaguar XKR, care candidează la titlul de cea mai scumpă maşină a expoziţiei, bolid de 510 CP şi preţuit undeva la 130.000 euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *