Alin Petrache a revenit, oficial, la conducerea Federaţiei Române de Rugby. Iaşul ar fi avut mai mult de câştigat dacă Petrache ar fi fost pus ministru al Sportului şi Tineretului, pentru că în acel caz, vehiculat şi răs-vehiculat până să apară „surpriza” Nicu Bănicioiu, ieşeanul Vasile Câtea ar fi fost numit ministru secretar de stat.

Dar nu despre Petrache vreau eu să vă vorbesc. Tot astăzi, şi tot oficial, la FR Rugby susţine că ediţia din acest an a SuperLigii s-ar putea desfăşura nu neapărat cu 8 formaţii, ca până acum, ci şi cu 6, dacă nu chiar cu 7. Nu ştiu dacă acest anunţ are vreo legătură, şi mai ales sub ce formă, cu invitaţia adresată formaţiei Poli Agro CSS „Unirea” Iaşi de a lua locul rămas liber în SuperLigă după retragerea celor de la CSO Pantelimon, dar dacă nu va găsi 8 echipe probabil nici cu 7 n-ar avea rost să se dispute competiţia.

Având în vedere diferenţa mare de valoare dintre locurile 5 şi 6 faţă de 7 şi 8, nici nu comentez cea dintre 1-4 şi 7-8, pare cât de cât justificată varianta cu 6 formaţii. Dar se cam dă peste cap sistemul de desfăşurare şi nici nu ştiu dacă ar putea fi retrogradată peste noapte ocupanta locului 7, însă se pare că Iaşul se îndepărtează pe zi ce trece de primul eşalon…

1 thought on “Mesaj pentru Poli Agro CSS „Unirea” Iaşi cumva?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *