Împătimiții mărcii Suzuki s-au obișnuit deja ca finalurile de an să le ofere surprize dintre cele mai plăcute. Dacă în 2020 ei au putut admira SUV-ul Across, prima mașină plug-in hybrid a constructorului japonez, în preajma Crăciunului 2021 a ajuns în showroom-ul dealerului Doly Iași unul dintre cele mai așteptate modele. Suzuki S-Cross a fost dezvăluit în premieră mondială la final de noiembrie și iată că în doar o lună a putut fi examinat și la Iași.

Marți am ajuns și eu să văd mașina mild-hybrid și am găsit îngăduință din partea a trei cupluri pentru a realiza câteva poze. Trei cupluri tinere, sub 30 de ani, care au zăbovit destul timp în jurul modelului. Am plecat eu, iar ei au rămas să afle cât mai multe detalii, însă am întâlnit în showroom și un domn trecut de vârsta a doua. El se numără printre cei câțiva clienți care vor intra în 2022 la volanului noului S-Cross, livrările fiind efectuate în Ajun de Crăciun. Dumnealui avusese înainte un Suzuki Vitara, iar acum a achiziționat un S-Cross cu cutie de viteze automată.

S-Cross vine însă cu opțiuni și dotări mai pentru toate gusturile. Prețurile pornesc de la 18.550 (cu TVA), fiind deja știut faptul că Suzuki oferă un excelent raport preț/calitate, specific brand-ului japonez.

„La 18.550 de euro, cu TVA, vorbim despre modelul de bază, echipat complet în materie de siguranță și confort. Designul modelului este mult mai atrăgător, orientat și mai mult spre un SUV”, ne-a declarat Anca Chelaru, cea care coordonează Departamentul de Vânzări la Doly Iași.

Mașina are o lungime de 4.300 milimetri, portbagajul se bucură de o capacitate de 430 litri, iar propulsia termică este asigurată de excelentul Boosterjet de 1,4 litri și 129 CP. S-Cross este parcă și mai spațios în interior, așa că tinerele familii cu copii mici au o opțiune demnă de luat în seamă cu acest model. Câțiva ani buni va fi mașina pe care se vor putea baza, mașină care se bucură de o garanție de 10 ani!

„S-Cross împrospătează gama de modele și se înscrie în trend-ul cu care Suzuki și-a obișnuit clienții, cu tehnologii noi și modele noi în fiecare an. Le dorim clienților noștri un An Nou cu bucurii și realizări și îi așteptăm în 2022 să testeze noile tehnologii și noile modele Suzuki, în frunte la început de an cu S-Cross”, a adăugat Anca Chelaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *