O barcă sută la sută ieșeană triumfă la Campionatele Europene de canotaj pentru juniori! Succes obținut cu multe antrenamente online și pe uscat!

Cosmina Dram și Georgelia Stoica (ambele în vârstă de 18 ani) încheie junioratul cu o nouă performanță de excepție! După ce anul trecut au devenit campioane europene de junioare cu barca de 8+1, respectiv cea de 4 vâsle, sportivele pregătite la CSM-CSS „Unirea” Iași de antrenorii Adriana Cserhati, Sorin Băhnărel, Ciprian Atomei și Simona Napa au alcătuit la ediția din acest a Europenelor, de la Munchen, barca României de dublu rame, prilej cu care duminică și-au trecut în palmares un nou titlu de campioane europene!

„Tocmai s-a terminat cursa, încă am emoții, îmi tremură vocea. Este un succes de prestigiu pentru aceste două fete. De la 1 ianuarie vor fi legitimate numai la CSM Iași, după care probabil că le vom pierde, așa cum suntem pe cale să le pierdem cât de curând pe Patricia Cireș, Andrada Moroșanu și Manuela Lungu, toate trei fiind campioane europene de junioare și acum concurând la tineret. Proba de dublu rame este una din cele mai dificile, concurența este foarte puternică. Succesul este cu atât mai important cu cât ne-a fost foarte greu să ne pregătim în această perioadă, cu multe antrenamente online și pe uscat!”, ne-a declarat Adriana Cserhati.

Menționăm că Amalia Azoiței, tot de la CSM-CSS „Unirea” Iași, a devenit vicecampioană europeană cu barca de 8+1 a României!

Sursa foto: FR Canotaj.

1 thought on “O barcă sută la sută ieșeană triumfă la Campionatele Europene de canotaj pentru juniori! Succes obținut cu multe antrenamente online și pe uscat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *