Trupa lui Flavius Stoican a continuat şi ieri cantonamentul din Antalya cu două antrenamente, zi în care au sosit şi rezultatele la testele fizice pe care jucătorii le-au susţinut în Copou înainte de a pleca în Turcia.

Aşa cum era de aşteptat, Ionuţ Panţîru a dovedit din nou că stă cel mai bine cu pregătirea fizică, el fiind singurul component al lotului care în vară a încheiat testul Gacon, cel despre care în lumea preparatorilor fizici se vorbeşte că a mai fost dus la bun sfârşit doar de Bănel Nicoliţă în vremurile sale bune. Al doilea jucător în topul testelor fizice a fost stoperul Marius Mihalache, cel care înainte de cantonament a semnat prelungirea contractului cu CSM Poli Iaşi până în vara lui 2019. Cioinac, Sin şi Bădic se află şi ei în ultimele şase luni de contract şi probabil că după cantonament vor semna prelungiri pe câte doi ani. În vară îi va expira şi lui Jagodinskis contractul, aşa că vor fi purtate şi cu el negocieri.

 

Citeşte şi: Meci pentru istorie!

 

Altfel, Cisse continuă să se pregătească la Iaşi în aşteptarea vizei de intrare în Turcia, în timp ce fundaşul dreapta spaniol Gallego nu şi-a reziliat contractul cu echipa sa din liga a III-a din Spania, lui expirându-i ieri termenul până la care Stoican îl aştepta în Antalya.

Astăzi şi mâine echipa va susţine tot câte două antrenamente, iar luni, de la ora 16:00, va disputa primul amical din Turcia, cu FC Almalik (Uzbekistan). D.GAŞPAR

Abonamente la 90 de lei!

Gruparea din Copou a demarat o campanie de vânzare a abonamentelor la meciurile rămase de disputat pe propriul teren din actualul sezon al Ligii 1, ele fiind accesibile la următoarele preţuri: 40 de lei la peluză, 90 de lei la Tribuna A/B, 160 de lei la Tribuna 0 şi 270 de lei la Tribuna 0. Achiziţionând de exemplu un abonament la Tribuna A/B se face o economie de 110 lei (dacă echipa se va califica în play-off vor fi 5 meciuri în Copou), respectiv de 100 de lei (în cazul în care CSM Poli va juca în play-out va găzdui 7 partide, în ambele situaţii adăugându-li-se disputele cu FC Botoşani (luni, 12 februarie, ora 18:00) şi FC Viitorul din ultimele etape ale sezonului regulat).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *