Fundaşul dreapta spaniol Gallego nu şi-a putut rezilia contractul cu gruparea sa din liga a III-a din Spania, joi expirând termenul până la care antrenorul Flavius Stoican era dispus să-l aştepte în cantonamentul din Antalya. Conducerea grupării din Copou s-a reorientat rapid şi încearcă să-l aducă de urgenţă în Turcia pe internaţionalul libian Sadiq El Fitouri (23 de ani, are şi cetăţenie engleză), fotbalist format la Manchester City, care între 2015 şi 2017 a evoluat la Manchester United Under 23, iar acum vine de la Al Ahly Tripoli (Libia). Fotbalistul va efectua mâine vizita medicală la Iaşi şi dacă totul va fi în regulă miercuri va ajunge în Antalya.

Cisse tot n-a obţinut viză de intrare în Turcia şi continuă să se pregătească la Iaşi. Stoican îl mai aşteaptă să se alăture echipei până cel târziu miercuri, însă în caz contrar va căuta un alt atacant pe care să se poată baza, dar îl va testa în Antalya şi pe mijlocaşul defensiv Mădălin Mihăescu (29 de ani, cotă de piaţă 200.000 de euro), care din februarie 2016 a fost legitimat la Juventus Bucureşti.

Echipa ieşeană a avut programate şi sâmbătă şi duminică tot câte două antrenamente, cel de sâmbătă după-amiază fiind mutat în sală din cauza unei furtuni. Astăzi, CSM Poli va susţine, de la ora 16:00, primul meci amical din Antalya, urmând să se confrunte cu FC Almalik (Uzbekistan), Qaka fiind anunţat incert din cauza unei tendinite. D.GAŞPAR

 

 

Sursa foto: CSM Politehnica Iaşi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *