Acum nu se mai poate. Se mai joacă baschet, dar până la un anumit nivel. Dar nici măcar ultimul act al ligii secunde masculine din România nu mai poate fi organizat în Sala Polivalentă din Iaşi. Aşa că responsabilii CS Politehnica Iaşi vor putea spune că ei ar fi încercat să aducă la Iaşi turneul final al Ligii I, acolo unde echipa lui Costel Moscalu şi Gabriel Clapon va fi prezentă între 31 mai şi 2 iunie, dar unde să-l organizeze la Iaşi?

Încă de când a anunţat echipele că-şi pot depune candidaturile la organizarea turneelor semifinale, Federaţia Română de Baschet a specificat cât se poate de clar că baschetul se joacă numai pe parchet, nimic altceva. Dacă pentru turneele semifinale ar mai fi făcut totuşi concesii, ultimul act nu poate fi găzduit pe nimic altceva decât parchet! Iar taraflexul din Sala Polivalentă din Iaşi cine ştie cât o mai fi bun şi pentru meciurile din primul eşalon baschetbalistic autohton. Dar mai întâi să ajungem noi acolo…

Iar titlul se referă la poza pe care nu pot s-o încarc aici, poză din vremurile când Politehnica Moldrom Iaşi cucerea, pe parchetul din Sala Polivalentă, medalia de bronz în 1998.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *