Motiv de sărbătoare joi la Casa Auto Iași! Cu câteva zile înainte de Crăciun, dealerul ieșean anunță o veritabilă lovitură pe piața mașinilor electrice. Ecourile performanței stabilite nu străbat în mare viteză doar România, ci cuprind toată Europa de Sud-Est: Casa Auto Iași livrează cea mai mare flotă de utilitare electrice Mercedes Benz în 2021!

Casa Auto Iași completează flota de autovehicule comerciale ușoare a GLS România cu 32 de unități Mercedes-Benz eVito 111 KA (Furgon; prețul de listă este 42.000 de euro, fără TVA). Autovehiculele vor fi utilizate pentru servicii de curierat pe întreg teritoriul României și reprezintă primul pas pentru un viitor sustenabil și complet electric pe care GLS România dorește să-l adopte. Alegerea unei autoutilitare fără emisii în utilizare de către companie reprezintă începutul unui proces de diminuare a emisiilor de CO2 în parcul său auto, un obiectiv strategic important fiind ca 40% din flotă să fie electrică până în 2025.

„Vom folosi mașinile achiziționate în marile orașe din România. Obiectivul nostru este o livrare fără emisii în marile orașe ale României și apoi în toate localitățile. Am ținut cont și de părerile șoferilor noștri și am ajuns la Mercedes Benz. Suntem mândri că avem alături un partener cu aceleași preocupări în privința protejării mediului. Cu autovehicule 100% electrice suntem capabili să păstrăm aceeași promisiune de a livra calitate ridicată, dar fără emisii de CO2. Putem reduce astfel impactul livrării coletelor asupra mediului, dar și să minimizăm amprenta de CO2 și să construim un viitor mai sustenabil”, a declarat Mihai Szabo, director operațional la GLS România, într-o conferință de presă organizată joi la Casa Auto Iași.

Teodor Nedelcu, Alexandru Rugină, Mihai Szabo.

„Mercedes Benz eVito este pregătit pentru drumurile din România și se pretează foarte bine pentru curierat. Mulțumim pentru decizia de a achiziționa eVito și pentru încrederea în produsele Mercedes-Benz Vans! Astfel de alegeri ne dovedesc că partenerii noștri de afaceri au început să observe la rândul lor că viitorul este unul electric și ne țin constant motivați în atingerea obiectivelor noastre, de a aduce în prim-plan soluțiile de mobilitate fără emisii locale. Un autovehicul electric are în mod clar multiple beneficii, iar dacă grupul GLS România este orientat către inovație în acest sens suntem siguri că această primă colaborare este doar începutul”, a menționat Alexandru Rugină, COO Mercedes-Benz Vans România.

Casa Auto Iași mediază prima colaborare între Mercedes-Benz Vans România și GLS România și girează o inițiativă sustenabilă în domeniul curieratului într-un mod care să protejeze atât oamenii, cât și mediul, pentru multe generații de acum încolo. 

„Ne bucurăm că am putut oferi întreg sprijinul și experiența Casa Auto Iași  în vederea realizării acestei tranzacții în premieră în România și Europa de Sud-Est. GLS România este unul dintre partenerii noștri strategici și printre principalii furnizori de servicii de logistică și curierat din piața națională. Avem încredere că alegerea produselor Mercedes-Benz este cea mai potrivită, având în vedere renumele global al mărcii și caracteristicile autovehiculului comercial ușor eVito și garantăm că utilizarea acestei utilitare va depăși așteptările GLS România”, a precizat Teodor Nedelcu, director de vânzări la Casa Auto Iași, centru autorizat de vânzări Mercedes-Benz.

Despre GLS Group

GLS Group este unul dintre principalii furnizori transfrontalieri de servicii de coletărie. Compania oferă servicii de coletărie, de expediere de marfă și expres sigure, de înaltă calitate și personalizate pentru clienți din 41 de țări. Datorită rețelei sale internaționale puternice și cunoștințelor sale semnificative dobândite în piața locală, clienții companiei se pot aștepta la aceleași servicii consistente, flexibile și personalizate pe teritoriul Europei și nu numai. GLS Group este, de asemenea, funcțional prin filiale deținute integral în Canada și pe Coasta de Vest a SUA. Rețeaua GLS constă în 71 de puncte centrale și regionale de transbordare și aproximativ 1.500 de depozite care sunt sprijinite de aproximativ 31.000 de vehicule de livrare și 4.000 de camioane de lungă distanță. GLS are peste 21.000 de angajați. În anul fiscal 2020/2021, GLS a generat venituri de 4,5 miliarde de euro și a livrat 840 de milioane de colete, în ciuda provocărilor globale.

Despre Casa Auto Iași

Dealer Mercedes-Benz încă din 2001, Casa Auto Iași oferă servicii de vânzări, mentenanță și reparații autorizate, respectând standardele de calitate recomandate de producător, cu sprijinul Mercedes-Benz România. Casa Auto integrează servicii complete care vin în sprijinul clienților, prin showroom-ul la standardele de calitate așteptate, ce prezintă gama Mercedes-Benz cu modele pentru uz personal și profesional, comerciale și Mercedes-Benz Certified, oferind în același timp soluții de finanțare și atelier de reparații autorizat.

 

Citiți și: DACIA SPRING ESTE „THE BEST BUY CAR OF EUROPE 2022”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *