În urma concursurilor susținute, la Clubul Sportiv Școlar „Unirea” Iași nu s-a produs vreo schimbare, clubul la care sunt legitimați, printre alții, sabrerii Amalia Stan și Casian Cîdu, printre cei mai buni cadeți din lume, urmând să fie condus în continuare de prof. Viorel Hudac (director) și prof. Gabriel Clapon (director adjunct).

Nici la Liceul cu Program Sportiv Iași nu vom consemna o surpriză prea consistentă. Prof. Tănase Viciu, fostul director adjunct, va conduce destinele grupării la care încă mai sunt legitimați atleții Sabina Știrbu, Maria Andone și Beniamin Duicu. Fostul director, prof. Ilie Gheorghică, a atins vârsta pensionării, rămâne de văzut dacă va continua ca vicepreședinte al Consiliului Director al CSM Politehnica Iași, însă directorul adjunct nu mai provine din lumea sportului.

Surprizele sunt însă asigurate de Clubul Sportiv Municipal Iași, care nu va fi condus de Nucu Antohi, cel care de doi ani a asigurat interimatul după pensionarea lui Adrian Poeană. Au fost destui doritori care au vizat șefia grupării care se distinge, în principal, prin secțiile de canotaj, scrimă și culturism și fitness, câștig de cauză având Ciprian Ursu, fost rugbist medaliat cu bronz în 2000 sub culorile Politehnicii Nena Iași.

Vom reveni cu detalii după ce vor fi oficializate numirile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *