Trupa lui Leo Grozavu s-a pregătit luni dimineață în Copou după ce sâmbătă seara remiza, 2-2 (0-2), în deplasare, cu CS Universitatea Craiova. A fost o nouă partidă despre care Grozavu a spus că băieții săi nu s-au prezentat de la început, mai bine zis au ajuns doar la repriza a doua, dar important este punctul cu care s-au întors acasă. Timp pentru a analiza repetarea pățaniei nici nu prea este, pentru că marți, de la ora 20:30, Poli Iași va primi vizita liderului FCSB, dispută pentru care vor fi puse în vânzare bilete, în ziua jocului, doar la Peluza B (Sectoarele B1 și B2 – 40 lei), celelalte categorii fiind epuizate!

Meci de gală în prag de Crăciun în Copou. FCSB vine la Iași pentru ultimul meci al anului, contând pentru etapa a XXI-a a Superligii, a șasea a returului sezonului regulat. Poli Iași nu va conta pe Luis Phelipe, transferat la FCSB acum vreo zece zile, dar brazilianul a jucat la Craiova, însă el a fost sigur unul dintre întârziați, cu mențiunea că nici n-a mai primit permisiunea să mai ajungă în meci, fiind înlocuit la pauză, ca și celălalt brazilian, Jatoba.

Fundașul stânga Rareș Ispas, considerat de Grozavu drept cel mai bun transfer al formației ieșene, a reprezentat vestiarul la conferința de presă organizată luni în Copou imediat după antrenament. N-a fost chiar cel mai reușit meci al său la Craiova, dar la cât de ambițios este se va revanșa cu FCSB, el debutând pentru Poli chiar la partida din tur.

„Va fi un meci foarte dificil, sper să ne situăm măcar la nivelul formației adverse. Avem mare nevoie de toate cele trei puncte, cred că putem câștiga disputa. Cu siguranță vom fi foarte concentrați încă de la începutul partidei”, a promis Rareș Ispas.

Leo Grozavu mizează mult pe susținerea publicului, mai ales că tribunele vor fi pline.

„Închidem anul în compania formației de pe primul loc, o echipă cu jucători de calitate, dar și noi am arătat că atunci când echipa este concentrată și are atitudine poate reuși un joc bun în orice companie. Stadionul va fi plin și de fiecare dată când spectatorii ne-au încurajat s-a simțit pe teren căldura publicului și băieții au reacționat bine”, a precizat Leo Grozavu.

Citiți și: O nouă eră: listă de așteptare pentru Noul Range Rover Electric!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *