Poli Iași începea la final de 2021 o colaborare cu Mozzart Bet, firma devenind sponsor principal în sezonul 2022/2023. Au promovat împreună, așa cum își dorea fostul baschetbalist sârb Dejan Vukusavljevic, country manager la Mozzart Bet, și tot împreună au parcurs primul sezon de când gruparea din Copou a revenit în Superligă, sezon în care abia la capătul său a reușit evitarea retrogradării! Pentru următorul campionat, Poli Iași și-a găsit alt sponsor principal, tot o firmă de beting!

Poli Iași n-a anunțat nici cu trei zile înainte de debutul în noul sezon cine va fi noul său sponsor principal și contează poate mai puțin motivele despărțirii de Mozzart Bet. Pe pieptul jucătorilor de la Poli va figura tot numele unui brand de jocuri de noroc, Maxbet, despre care se spune că va alimenta contul clubului cu o sumă superioară celei oferite de Mozzart Bet. Probabil acesta este și motivul pentru care noul sponsor principal a primit o suprafață mai generoasă pe tricou.

Și mai vizibilă este însă sigla sub care va evolua Poli Iași în noul sezon, aceeași ca în campionatul precedent! Schimbarea emblemei înaintea sezonului 2023/2024 a stârnit nemulțumirea membrilor galeriei, ei decizând să nu mai încurajeze formația. Au existat speranțe că se va reveni la sigla precedentă, știindu-se bine că o căruță capătă mai repede viteză cu doi cai, însă pe moment nu s-a schimbat nimic!

Poli Iași a anunțat miercuri semnarea contractelor cu trei jucători: mijlocașul ieșean Matei Tănasă (19 ani) care a fost testat în meciurile amicale ca fundaș dreapta, mijlocașul central croat Robert Miskovic (25 de ani), post pe care era deja înghesuială, și atacantul central albanez Florian Kamberi (29 de ani), care n-are cu ce se lăuda în acest an.

Gruparea din Copou va debuta sâmbătă în noul sezon, urmând să se confrunte sâmbătă (ora 17:00), în deplasare, cu Sepsi Sf. Gheorghe. 

Sursa foto/video: Poli Iași.

Citiți și Test Autoplay: SsangYong Musso Grand – Gata oricând să îmbrace salopeta în locul costumului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *