Premier Iași, cu Narcis Bădic în componență, este noua campioană a Cupei Magic!

Cupa Magic rămâne la Iași, în vitrina echipei Premier. În finala ediției a IX-a a competiției, meci desfășurat duminică seară, pe cocheta arenă de minifotbal de la Depoul CFR, Premier s-a impus în fața formației Old Boys București, la loviturile de departajare, scor 3-2, după ce la finalul timpului regulamentar rezultatul a fost egal, 1-1. Old Boys București a condus la pauză cu 1-0, prin golul marcat de Iordan Cristian, în minutul 13, iar Premier, echipă pregătită de cuplul Ionuț Măgureanu – Bogdan Chiper, a restabilit egalitatea prin Florea Ștefan, în minutul 31. 

La loviturile de departajare, Premier le-a transformat pe toate, prin Narcis Bădic, fostul îndrăgit fotbalist al CSM Politehnica Iași, Alex Simionescu și Florea Ștefan, în timp ce bucureștenii au transformat doar două lovituri, prin Boieșan Marian și Vincene Toma, ratând prima încercare prin Ștefan Stângă.

La final, Iordan Cristian, de la Old Boys București, a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului, iar George Pădure, de la Delta Spartans Botoșani, a primit premiul pentru cel mai bun portar. 

În finala mică, Bucovina Vicov Suceava a învins formația Delta Spartans Botoșani cu scorul de 2-1 și a intrat în posesia medaliilor de bronz. 

Competiția a fost organizată de Dan Ștefan Cojocaru și Paul Costaș, doi dintre oficialii Federației Române de Minifotbal, dar și ai Diviziei Galactice de Bahlui.

Campioana mondială Rusia a câștigat turneul echipelor naționale

În paralel cu competiția echipelor de club s-a desfășurat la Iași și Socca Magic Cup, turneu la care au participat șase echipe naționale de pe continent. Întrecerea câștigată de campioana mondială Rusia, cu 13 puncte cucerite în 5 meciuri. România s-a situat la final pe locul 2, cu 11 puncte, iar Republica Moldova a terminat pe 3, cu 8 puncte. La Socca Magic Cup au mai participat echipele naționale ale Croației (7 puncte), Bulgariei (3 puncte) și Belgiei (0 puncte). 

„A fost un turneu foarte reușit, un regal de minifotbal organizat pe parcursul mai multor zile, un adevărat tur de forță. Pentru prima dată am avut la start și patru echipe de club din străinătate, dar și șase echipe naționale puternice, între care și România, dar și campioana mondială Rusia. Am ridicat Cupa Magic la un alt nivel, iar anul viitor vom organiza acest eveniment tot la standarde internaționale”, a declarat, la final, Dan Ștefan Cojocaru, într-un comunicat de presă.

La rândul său, Paul Costaș a precizat: „Cupa Magic a fost și în acest an un eveniment de gală. Au fost la start echipe puternice din Iași și din țară, formații din Belgia și Luxemburg, dar și șase echipe naționale puternice. Am avut parte de meciuri tari, de un bun nivel. Le mulțumesc tuturor echipelor pentru participare și le așteptăm la Iași și la ediția viitoare”.

De interes: URMĂTOAREA GENERAȚIE DACIA DUSTER VA AVEA O VARIANTĂ PLUG-IN HYBRID

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *