Primăvara începe cu „Luna portierelor deschise” la Doly Iași!

Încă din 2009, Doly Iași, dealer Suzuki ce în 2021 aniversează 20 de ani de existență, marchează începutul primăverii printr-un așteptat eveniment: „Luna portierelor deschise”. Campania este destinată iubitorilor de mașini care vor să afle mai multe detalii despre marcă, care vor să achiziționeze un autoturism, dar și celor care fac parte deja din familia Suzuki.

„Prin acest eveniment venim în întâmpinarea clienților în prag de primăvară. Am pregătit oferte atât pentru clienții care sunt în posesia modelelor Suzuki, cât și pentru cei care doresc să achiziționeze un model Suzuki. De asemenea, clienții pot beneficia de discount-uri la servisarea mașinilor Suzuki, de discount-uri pentru achiziția de accesorii, dar și de cadouri ce pot consta într-un set de roți de iarnă, disponibile în limita stocului”, ne-a declarat Anca Chelaru, coordonatoarea Departamentului de Vânzări la Doly Iași, care a precizat că „achiziția se poate realiza și în leasing cu 0% dobândă prin partenerul nostru Impuls Leasing IFN”.

Cei care doresc să afle mai multe detalii despre ofertele de care pot beneficia sunt așteptați în showroom-ul Doly, situat pe strada Pantelimon Halipa nr.13B, vizavi de Spitalul de Recuperare. Anul acesta, „Luna portierelor deschise” se desfășoară între 1 și 31 martie.

Află detalii despre cele mai noi modele Suzuki: ACROSS și SWACE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *