Alți doi jucători vor susține probe de joc începând de marți în Copou. Ambii au 19 ani, sunt români, dar vin din Germania și Anglia să-l impresioneze pe antrenorul Leo Grozavu, la reunirea de luni prezentându-se un alt tânăr jucător român, format în Italia.

Cazimir Buturugă, fost internațional U18 al României, a fost la 16 ani căpitan la VfB Stuttgart, grupare care însă l-a cedat în 2021. Mijlocaș central, Cazimir vine la Iași de la Reutlingen 05 U19, dar poate juca și ca mijlocaș central defensiv, precum și fundaș central.

Bogdan Marian este jucător de bandă stângă, fiind folosit acum cu predilecție fundaș stânga după ce până la 17 ani a fost portar! Vine de la Watford U18, grupare care în perioada februarie – aprilie l-a împrumutat la Rushden & Diamonds!

Luni, la reunirea lotului, au fost prezenți, ca noutăți, mijlocașul central brazilian Leo Indio (28 de ani) și mijlocașul ofensiv Andrei David (20 de ani), format la Academia Fiorentina și legitimat ultima dată la Piacenza.

Fundașul stânga Sorin Șerban (ce va fi transferat de la FCSB) a lipsit de la reunire, ca și albanezul Kerjota, anunțat că va susține probe de joc în Copou.

La reunire s-a spus că s-a bătut palma cu portarul basarabean Celeadnic (Șerif Tiraspol), care a mai fost dorit la Iași, situație în care vor rămâne în lot Jankov și Brânză (contând se pare că poate fi numărat printre jucătorii formați de club) și se va renunța la Ailenei.

Cert este că, la cum arată acum lotul, în locul unui jucător român ar putea fi adus doar un alt jucător român pentru a fi respectate regulile ce prevăd minimum patru jucători români formați la propriul club, precum și minimum opt la nivel național, prioritară părând a fi acoperirea postului de fundaș central.

Citiți și: Jaguar Land Rover devine JLR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *