Câteva zile au mai rămas până la reunirea trupei lui Leo Grozavu, prevăzută pentru luni, 5 iunie. În afara lucrărilor administrative de la Stadionul „Emil Alexandrescu”, coordonate de managerul Florin Briaur și de vicepreședintele Dan Cojocaru, președintele Consiliului Director, Cornel Șfaițer, lucrează intens pentru întărirea lotului de jucători, aceasta fiind prima condiție solicitată de Grozavu pentru a conduce CSM Politehnica Iași și în Superligă.

Printre jucătorii ce vor fi prezenți la reunire se numără și brazilianul Leonardo de Oliveira Silva (28 de ani- 1,86 metri înălțime), mijlocaș central defensiv, și albanezul Sabah Kerjota (22 de ani – 1,76 metri înălțime), aripă dreapta. Brazilianul vine de la Athletic Club from Brasil și a jucat doar la nivel regional în țara sa natală. El va semna un contract cu gruparea ieșeană dacă va trece cu bine de vizita medicală.

Albanezul se va prezenta la Iași dintr-o ligă inferioară din Italia, de la Vigor Senigallia (fost și la SSD Montefano Calcio), și va avea statut de jucător în probe.

Citiți și: C5 Aircross Hybrid 136: o ofertă electrificată nouă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *